special price for you

In baaaliiiii..


Tillgången till internet är inte så stor här.. men jag har det bra och solar och badar massor!!
Brun som en peppakaka igen.. och bättre blir det.

har bott på AP INN två nätter, som Fredrik lura mig till... luktade mögel nått så fruktansvärt. Så nu bor vi på Suka beach inn.. mycket fräshare, även om det till o från inte går att spola så bra.  Jobbigt är också att man inte kan gå ens två i bredd för det är mopeder ÖVERALLT. (så det ska vi hyra ikväll eller imorgon). Men på måndag åker vi till Gilis och chillar på den ön ett par dagar över min birthday! känns bra. 

Så nu vet ni lite mer.. ska inte spendera mer tid på bloggen nu för snart måste jag nog stänga av internet.
ha en asbra valborg!
xo

the earth say's hello

Dåligt uppdaterande...

Men jag har haft en toppen sista helg i Australien och jag kommer sakna det här. Jobbigt men sant. ikväll blir det en sista utång.. vi kom på att vi faktiskt inte kan sitta och glo på datan sista kvällen så vi ska snart gå och köpa fyra liter vin så är kvällen som gjort... sen är det ju power hour på rino bar, vi får se om vi hinner dit.

Så imorgon Bali.. tagga tagga tagga.
Jag håller på och packar för fullt så ska snart stänga av datan och packa ner den, så hörs vi först när jag landat där och fått tag i ett internet eller så. 

ha det så bra.
Vi syns i maj.
xo xo

put it this way


Taurus

After winning the lottery this week, a number of 'friends' whom
you haven't seen in a long time miraculously appear on your
doorstep. As you scream expletives at them accusing them of being money-
grabbing cunts, you douse their shoes in petrol and set them on fire. It's only once
their charred bodies are carried away by paramedics that you notice the birthday gifts
they'd bought you for the suprise birthday party your best friend had arranged.


Can't say that sounds like me?
Ett kul horoskop jag hitta i en tidning här.

Me and my house alone

vad fan hände igår??
min vanliga menning när jag bestämmer mig för fest med all in.

Förkrök här på hostlet med alla dudes, vart tjejerna var har jag ingen aning om ? Jag o gabbi iaf, sen folk från england, chile och tyskland. Vid 11-12 blev det dags för utgång på woolshed.. och därefter så är allt lite mera suddigt.. men vet att det blev mycket dans! Så slutsatsen är en asbra kväll, knalla hem runt 7 på morgonen... har ingen nyckel med mig och gabbi hade typ låst och somnat.. hallå hur skulle jag komma in? banka så hårt så rummen brevid öppna sina dörrar, heh. Till slut vakna hon och öppna, tack o lov.

Ikväll är man på't igen. Så ska nu duscha av mig och sen locka håret.
Kanske blir en bild ikväll då jag missa ta en bild igår på hur jag såg ut... men den looken kan man väl säga funka.. ha ha.

La8er.

turn off the lights and the telephone

Ja veckans låt är ju utan tvekan
John Mayer - who says
Galet bra är den, tyvärr funkar inte mitt spotify så jag kan inte länka den. Men sök! Ni ångrar er inte.

Världens längsta inlägg igår typ.. Men skönt att skriva av sig och kul att se tillbaka på. Idag sov jag till 11 titta på klockan då somna om vakna kl 1 istället.. har ju sånna sömnproblem now days.. varför vet jag inte.. Men klockan ett var det dags att kliva upp, grötfrukost med sylt utan mjölk fick det bli.. Sen vid två drog jag till Happy Travlers för att jobba lite, stå där och ge ut flyers två timmar var ju sådär halv kul.. sen hem skissa på en bild. Sen vid sex drog jag och hör o häpna KÖPTE HEM BILJETT.. och kina mat.. mums.

Så den 22 maj har jag bokat in asmycket fest tillsammans med mina brudar och jag hoppas alla ni kan medverka för annars blir jag ledsen, det är all in som gäller den lördagen.  Så hur wierd är det inte att veta ett datum när man faktiskt kommer hem ? Känslorna går upp och ner, men gjort är gjort och i slutändan så är det nog det rätta.. hem fixa jobb tjäna pengar och sen kanske dra igen? Söker jobb för fullt här ifrån men det är svårt, lättare när man är på plats liksom istället för 'hej jag är i australien kommer hem den 22 maj har ni något jobb?' kankse inte exakt så jag skriver men på ett ungefär.

Nej nu ska jag kolla vidare på cougar town som är asbra (sett ett avsnitt)
Puss

Who says I can't get stoned?

Imorgon ska jag boka hembiljett ifrån Bali.. måste ju ha gjort det för att ens få komma in i landet där. Det är lite sorgligt faktiskt.. Australien är underbart, och jag ska tillbaka.. men just nu måste jag hem, ladda om batterierna och jobba ihjäl mig. Aussie is awesome. (juste jag kan säga awesome för det är liksom i min vardag.. de blir inte samma sak när man är i sverige och säger det)

Även om jag drar till Bali först på Tisdag så kommer min sammanfattning nu... kommer ju vara en del att stå i och jag känslig som jag är vill inte sitta och grina när jag gör detta inlägg :) Det kommer dock bli långt men jag hoppas ni orkar läsa :)


November: När allt börja
Ankomst 19/11, Fixade boende samma dag. Blev en hel del strand häng men inget badande. Träffade det underbara Karlskronaborna Armin, Siri, Pelle, Charlotta och Kristoffer för första gången, och där började festandet lite smått.
   
home sweet home, c-lott armin siri ylva, view of little manly, harbour bridge-pose


December: En av dem bästa månaderna
Pelle drog med mig till Blue Mountains.. bland det jobbigaste jag någonsin gjort men totaly worth it! Breath taking view. Sen inflyttningsfest i kollektivet där jag även träffade Niclas och Jimmie (okej träffa dem på stranden lite innan men ändå) Första doppet i havet kom nu också, hemska vågor och rädd var jag. Bondi Beach besök med Armin. En julafton utan desslike.. minnen förlivet trots den fyllan som var både julafton och juldagen, liki like. Ännu mer strandhäng, grillning och fest. Världens bästa Elin anlände på självaste Nyårsafton i Sydney där dem håller världens största fyrverkerishow, tror ni jag någonsin kommer glömma att jag var alldeles för full för att minnas det? Men nyårskyssen minns vi.
    
blue mountains, fulaste granen ever, all in new years eve, bra bilder på fyrverkeri, bondi beach

Januari: kom såg segrade
Denna månad var lite sorglig inte för att jag inte är oskuld 2010;), utanför att Nicke & Jimme åkte hem medans Elin & Armin drog österut, Stoffe drog NZ. Men Elinor kom och det blev massa mysiga kvällar, vi firade Australia day med för mycket alkohol och sleepover hos en aussie, ha ha. Charlotta fyllde 20 det firades också. Gabbi anlände sista januari såhär i efterhand kan vi ju säga överskattat.
 
Armin Stoffe o Elin,  Gabbi på våran promenad


Februari: IN I DIMMAN
Frågan är nog vad hände inte den här månaden? Sydney aquarium (där jag iallafall fick se hajar), Roadtripen börja: new castle, yagon (camping i regnet!), Coffs habour. Träffa ju Luli, hur galen men underbar brud som helst. Nimbin x3, Isabella vet att jag kan köra i alla lägen, nimbin är en byhåla med bra utbud! Så där spenderades ett par 100dollarssedlar. minyon falls barfota inte att rekomendera! Bäst av allt är nog BYRON FUCKING BAY. best place on earth.. eller ska jag säga heaven on earth? Im trippin on everything.  Camping, bästa stranden i hela australien(säkert i världen) Australiens mest östliga punkt, Art's factory och the Hattman.  Bästa veckorna, NÖJD !!!
   
Hajen, 1mil barfota genom djungeln, nimbin i ett nötskal, världens bästa strand o bästa Luli.


Den störtsköna snubben i hatt, jag tror jag dör, så jävla snygg. the hattman

Mars: snabb snabbare snabbast
Surfers paradise tog mig två dagar sen drog vi vidare med Sacha och Gad (tråkigaste människorna ever), Noosa en natt med uppväckning kl 7am! Bundaberg, var byron bäst var detta sämst. Airlie beach där vi blev strandsatta pga cyklonen som gjorde strömavbrott, campa vid en krokodilflod, Cairns, Port Douglas och intro diving vilket jag tyckte var lite överskattat, även om jag kan va påverkad av att min värsta mardröm är att drunkna, så ge sig ut på 12m djup är väl ingen höjdare.
   
Surfers paradise, bundaburg m enrique, airlie beach lagoon,  intro dyk/gabbi som fitthår

April: at last we'll say goodbye
Promotion jobb. Köpte min första longboard:) Sista veckorna i Aussieland, sol och bad i lagunen. Det har festats med charlotta och siri som kom upp hit till Cairns ett par dagar, vi ses på bali eller hemma sen.
  

Sammanfattning av månader som nu när jag ser tillbaka på det är nöjd med (man kan alltid göra det bättre men australien finns kvar... until we met again) Jag blir ju lite nojig och vill stanna när jag funderar för mycket men jag har tagit mitt beslut.  27/4 blir min sista dag här och min första på Bali. Sen syns vi hemma.

I'm already cursed

Igår bloggade jag inget alls?
Hur som helst, jag var uppe och mötte Charlotta vid 1 tiden, sen drog jag och jobba två timmar och sen mötte jag upp henne igen, vi käkade tittade på film : The blind side, och sen sov hon över också.. himla nice kväll.. filmen var riktigt bra faktiskt..  Men sen när vi skulle sova vid två så tog det mig 3,5h timme att somna... vid halv sex alltså.. kul. Nu är klockan halv två och jag ska snart göra mig i ordning för lite 'jobb'. Ska även gå och stänga mitt bankkonto idag och leta efter en bra bok.

I natt när jag låg vaken hade jag lite ångest för att jag ska komma hem.. men jag är ju bara 20 så jag har ju massa tid på mig att resa .. kom även och tänka på Alexander Ryback :D haha  han som vann eurovison förra året.. asbra låt !

tänkte att jag skulle sammanfatta Australien sen ikväll också.. när jag ändå förmodligen inte har något o göra. Så vi hörs sen.

Puss


why is there a dead pakistani on my couch


Ingen jävla självdiseplin what so ever!!! Skulle inte jag träna idag ? Var det inte jag som skrev i tidigare inlägg att det skulle vara skärpning ?  Fyfan så kass jag är... imorgon då jävlar... ha ha.

Trots detta så har jag haft en bra dag, en runda på stan lite 'jobb' och glo affärer. Sen hem till hostlet och chilla.. gabbi och jag har fnulat lite på olika tatueringar, spännande! Vi får se om det blir nån ;) Imorgon drar hon och Robert till Port douglas, och jag stannar här, ska träffa Charlotta imorgon också, sen jobba måste jag säkert göra också trots att inte gabbi kommer vara här..


Oj vad dåligt det syns.. men något sånt här.
I think the thing to do is enjoy the ride while you're on it.
Fina ord av mr Depp.


Förresten, bokad och betald resa till BALI. woooh!
Den 27 April drar jag.

Gonatt.


i dont wanna bother you

Måndagmorgon... eller rättare sagt Måndageftermiddag... kunde inte somna i natt låg klar vaken vid fem halv sex.. hur jobbigt var inte det då? Hade dåligt samvete för jag ska lämna Gabbi i Aus.. men så vaknar jag upp vid halv ett då Emma ringde, sen kom Gabbi in och sa att hon ska åka till Port Douglas igen.. lämna mig här själv? Där fick jag äta upp mitt dåliga samvete.. Hon ska åka dit för Robert vill inte vara sista veckan i Aus utan henne ? Shit vilken dramatik... dom kommer nog aldrig träffas i Sverige.. Men there problem.  Jag orkar inte göra någonting just nu.. inte ens äta frukost.. så trött är jag.. Men jag ska upp sen och bada och träna.. fan måste skärpa mig, Beach 2010 har ju redan börjat för snart 5 månader sen.. (för min del alltså) Skärpning !!

Rensade lite i min mail igår.. hitta snygg bild på mig och Moa ifrån barskolan.. love it.

Hur liten tycker inte jag att jag ser ut då? 19,5 barre, 1,5år sen.


Hörs sen.. ska kolla runt lite mer på nätet och sen kanske slita mig ifrån datan.
pis

Even though the stars are blind

Idag skulle jag gått upp vid 11... klockan halv ett vaknar jag och kollar på klockan.
Uppe strax innan ett... sen frukost och sånt.. sen gick jag till en resebyrå för att kolla lite priser och sånt till Bali.. fick även veta att man inte kan åka dit utan en biljett därifrån också..Så ska kolla upp det mera annars måste jag bestämma datum denna vecka. hursomhelst när jag var klar där gick jag hem och hoppa i poolen och träna lite.. nu ska vi snart till den botaniska trädgården här i Cairns, och sen får vi se.


Fick höra idag att Gabbi kom på att jag påminde henne om paris hilton...
Jag ska förklara.. när jag först kom till Sydney, och jag o ylva skulle laga mat... så ställer jag in en kastrull med tomatsås i microvågsugnen... Ja.. mircon gick sönder.. det började lukta bränt och allt gick asdåligt.  Jag har inte gjort det misstaget igen.. men detta påminde Gabbi om när Paris gör så i Simple life, då gabbi tänkt att 'men hallå ingen kan väl vara så dum att man ställer en kastrull i en micro'...


and a starman

Vilken onödig dag... inte ens en rejäl bakisdag är det.
Så efter badet och träningen, så gick vi och åt sen har jag bara varit i rummet och degat så jävla sluta.. tur att jag inte tänkte köra tvådagars för min kropp pallar inte det.. så nu börjar jag bli hungrig men orkar inte fixa käk... ska glo på film om en stund.. blir säkert eurotrip igen..imorgon ska jag försöka komma upp i tid och kolla om någon resebyrå har öppet... så får vi se vad balipriserna landar på.. annars bokar jag nog den online;) Sen ska jag träna och håller tummarna för mycket sol så jag kan bättre på brännan ännu mer.

Nej snart ska jag slita mig en stund från datan försöka få lite friskluft.
La över alla mina bilder ifrån gamla mobilen här om dan och hitta en på mig i lockigt hår.. har ju locktången här så måste använda den mera.. tar bara sån satans tid tyvärr...


såg nu att det var samma dag som jag tatuera armbandet

fear and loathing

Så igår var det fest med all in, och så blev det. Lite ölspel och förkrök här på hostlet, Siri o Charlotta kom hit. Runt 12(?) gick vi ut på Gilligans och öste gärnet... vid halv tre drog vi till Rinobar istället och dansaloss till gamal 90tals musik och sen greaseremixen.. sen kebab och hemgång... sitter och snackar lite med folk här på hostlet och sen läggdags vid 6 på morgonen!! Så ja idag är jag trött, men jag har faktiskt tränat lite idag och det kankse blir en tur med longboarden sen.. om jag orkar. Ikväll blir det nog lugnt.. kanske nån film.

Jag försöker tänkta så positivt som möjligt nu och leva efter :

'I think the thing to do is enjoy the ride while you're on it'


Som denna snygging så bra sagt..
Jag tog inte någon modelbild för Johnny D är snygg jämt överallt och alltid.


he looks at the tv

kl är 8 pm = partymood. Duschad,sminkad och klar för utgång. Men först ska vi dricka lite goon. Förmodligen vid lagunen jag väntar på att dem ska ringa och säga om dom kommer hit eller om vi ska dit.

Idag efter att ha sovit några extra timmar då vi inte åkte någonstans så har jag jobbat och ätit. Handlat en present till en person.  Jag vet inte vad mer jag ska blogga om riktigt.. så vi hörs imorgon.

  

l8er


up skate back to bed

Så vid nio skickar Siri sms frågar om jag är vaken... jag trodde klockan var tio så jag flög upp ur sängen... vi skulle ju möta brudarna vi skulle leta jobb med. När jag sen insåg att kl bara var nio så drog jag mig lite i sängen, sen upp frukost borsta gaddarna och ta longboarden ner till donken där vi skulle mötas, halvvägs där ringer Siri och säger att brudarna ångra sig.. DOH, jag vände åkte hem och nu ligger jag här.. trött men kan inte sova. Kanske går ner och möter siri och dem sen iallafall, får se ska ju jobba sen också.. och idag ska jag träna och så är det bara, antingen nu eller efter jobbet.. troligtvis efter jobbet när man är lite varm och vill bada. mulet ute idag.

well, ikväll ska vi nog festa, eftersom jag hoppade över det igår.
Vi hörs senare.

dream of californication

Nej det blev ingen utgång för mig, efter vi suttit vid lagunen ett tag så bestämde jag mig för att gå hem, så satans trött så snart ska jag nog sova, vi ska typ åka runt och kolla efter fruktfarmar imorgon, inte sådär jätte sugen.. men man kan ju se vad som finns, man kanske kan jobba en kortare tid bara liksom.  Vi får se.

Sitter och kollar inspiration till en tatuering, vet att min mor skulle ogilla det skarpt om jag gjorde en till men man kan ju alltid kolla lite.. Ska eventuellt försöka rita något också.. jag är rätt frälst vid tankekartor nu så om man gör en om vad jag gillar och inspirerar mig, utav det sen kanske man kan rita något? we'll see.


rita denna fina på paint här om dan.

Egentligen var idag min sista dag för att bestämma mig, och jag har ju nästan bestämt mig, men nu får vi se hur det går imorgon så tar vi det efter det. Hur som helst, hör av mig imorgon när jag vet mer.

Sleep tight.

i can't stay now

'jobbat' ett par timmar och sen gick vi runt i köpcentret. Köpte min ring igen... ska inte använda den förän jag kommer hem så jag inte tappar bort den igen..  köpte en annan ring också, eller det var tre ringar i en, så kosta den bara en tredjedel mot vad min favvoring kosta.. så nu äntligen har jag hittat en tumring som jag gillar och kan ha på mig jämt :)  Så nöjd är jag.

Nu väntar jag på att brudarna ska ringa så ska vi gå och dricka lite vin igen vid lagunen. Får se om vi går ut, troligtvis blir det väl så men jag måste upp tidigare imorgon, inte tränat idag heller !!! Men inge fyllekäk idag inte.

hörs senare eller imorgon då.
xo


give me a break

fifan vad gott det vore med godis just nu.

Gårkvällen ? Jag minns knappt.
Ett jäkla ös blev det, full som en kastrull, och tokdansa hela kvällen.

Möter upp siri o charlotta vi går o käkar gratis mat, sen köpa vi 4l vin. Satt och drack vid lagunen och efter drukigt säkert hälften av den där boxen så lämna vi den och begav oss mot power hour.  Inte nådigt för tre blonda brudar.. gratisshots ifrån bartendern (även om det bara var drinkar som skulle vara gratis under den timmen, och man får bara beställa en var åt gången, vi fick två var när vi beställde) Så ja därifrån gick man vinglandes till gilligans för att dansa ännu mer. Glömde min assnygga ring på toaletten på första stoppet, sååå jäävla dumt. MÅSTE köpa en ny, för den var jag supernöjd med. Efteråt runt näe ingen aning om vad klockan var men så gick vi till donken och käka en lilla meny... vingla hem efter det, satt och snacka med alla som var vakna här hemma på hostlet, och sen till toan för att vomera... spydde som en tok, men det kändes bra för då slapp jag ha dåligt samvete för jag inte tränade igår..

Ja man mår väl som man förtjänar idag även om jag inte blir så bakfull så är jag ändå trött och super hungrig och vill bara frossa i mcdonalds och chocklad.. men ska nog ner o hoppa i poolen om ett tag även om inte vädret är så fint.  Sen får vi väl se vad kvällen har att bjuda på, charlotta var på't igen ikväll... måste övervägas lite.

xo

layback in the sun

Så det har regnat hela dagen, snacka om att man blir ännu mer depp.

Blev ingen träning idag :( pratade för länge med mamma i telefon, sen var det dags för dusch, och nu ska jag snart gå och möta brudarna så ska vi käka ute då vi fått gratiskuponger.  Sen blir det gooon. Så ska jag iallafall försöka bli kanonfull, det är ju dessutom power hour rino bar ikväll igen så.


Såhär ser jag typ ut kväll, nya linnet och jeansshortsen ifrån cubus.

Blev en webcambild då min mobil är sönder nu också så hehe, ingen kamera... har ju som tur är den andra svenskamobilen men den kameran är inte lika bra.. me kankse tar en bättre bild sen.

Puss o kram

one way ticket

jag är så jäkla hungrig.. så snart ska jag gå ner och äta frukost!!

Så himla trött också.. men ska nog träna sen ändå, eller vadå ska nog? Jag SKA.  Även om det regnar nu igen, men vi har ju haft jätte fint dem senaste dagarna, så brun är jag ju nu igen!! Tror jag bestämt mig också.. men vill inte skriva något för då ändras det säkert... så när allt är spikat så skriver jag.

Annars idag så blir det nog fest ikväll, och jag ska nog ha mitt nya linne om jag inte bestämmer mig för att gå och byta storlek men tror inte jag orkar det. Måste testa med alla grejer och så sen. 

nej nu står jag inte ut mer.. maat.

xo xo.

see something different

Min dag idag:

Sol,bad, träning, sol, träffa Siri och Charlotta :) Fika med dom, jobba, äta, nu här.  Japp siri och charlotta är i Cairns nu, roligt. Imorgon nalkas fest med all in. Det ser jag fram emot.

Jag har fortfarande beslutsångest men nästan bestämt mig. Är sugen på bali så kan bli det ca 3 veckor. Fira födelsedagen där. Vi får se... imorgon ska jag bestämma mig helt.  Jag gillar ju att planera men det är inte alltid bra heller, för det blir liksom aldrig som man tänkt sig.  Jag menar jag har inte sett allt i Aussie som jag egentligen vill se, men det kostar så satans mycket och man kan alltid komma tillbaka på ett vanligt 3 månaders visum. Men hur som helst så älskar jag Australien, det är awesome, supertrevliga människor, asglassigt väder (för det mesta) ja landet är riktigt bra. Men åh nu när jag tänker på det vill jag stanna... men samtidigt inte.. va krångligt allt ska vara. Men tror jag velat fram och tillbaka för länge för att faktiskt kunna stanna..

nej ska fortsätta tänka vidare lite... hej så länge.


siri och charlotta på julafton i sydney

cause that's my funday

Måndag måndag måndag...

Solat, badat i poolen på hostlet, tränat, jobbat, solat vid lagunen, lagat korvstroganoff och ris, snart läst ut snabba cash boken.. filmen vill jag nog se snart. Ikväll blir det inte utgång, blir nog på onsdag istället. Ska se om jag kan kolla på sagan två istället. Bara älskar dem filmerna..

Pratar med René som ska hjälpa mig lämna två cvn i oslo. Ha ha jag har sån beslutsångest så man måste ju kolla läget överallt, se vart man kan få jobb och vart man vill vara.  Kollat lite biljettpriser hem dessutom, kommer billigast undan med att resa till bali först och hem därifrån, än att åka härifrån. Men jag är fortfarande osäker så vill inte säga för mycket. 

Nej nu ska jag surfa vidare på nätet.. och läsa min bok.
Later.

so it's sunday

Så idag då?

Vakna vid halv tolv, slänga i sig lite gröt, gå till dominos söka jobb (haha) gå till Supré köpa linnet, yees nu är det mitt, super nöjd, imorgon är det fest och då bär vi nog den tror jag. Sen tillbaka till hostlet läsa lite i min bok, som jag började i för en vecka sen  170 sidor kvar, av 475. kom på en till bok jag läst men glömde skriva sist jag räkna upp böckerna, det var en svensk bok Tyskungen, riktigt bra, skulle vilja göra den till film faktiskt, kanske tar ett lån när man kommer hem och bygger ihop en film? Hah, om man endå kunde.  Men efter det tog jag med boken ner till poolen och solade och badade en massa, tränade i poolen, simma några längder, träna magen, bena o armarna :) Sen blev det lite fotbollslir också, jag bara älskart, lätt bästa sporten ever.  Sen dusch och mat: makaroner och stekt korv. Sen kollade jag på The break up, och sen blev det ut och glida på brädan lite, måste ju få in snitsen. Nu har jag snart kollat klart på sagan om ringen 1, ska kolla tvåan imorgon kankse (nej juste fest vare ju... )  Andra planer för imorgon? pros and cons för aus vs swe. Sen jobba lite och mer träning.

nu läggdags.

den är min

woho!

Så nu har jag fått in lite mobilbilder på datan också efter mycket om och men.

Idag efter misstycket att bara få tillbaka $45 så åt jag frukost: ananas, banan och frömacka (nått nyttigt skit okej?) Sen med stekande sol och 30+ blev de bräda ner till lagunen i ett par timmar och massa bad också. Sen hem snabbdusch in till shoppingcentrumet och kolla på saker man inte har råd med men kanske ska köpa imorgon ändå ? Sen hem, mat : korv & sallad (hostlet bjöd på 'bbq) efter det gick vi på bio och såg Shutter Island, faktiskt riktigt bra film, jag som annars inte är Leonardo Dicaprios (stavning?) största fan. Nu ligger jag här klockan är halvtvå på natten och har beslutsångest som vanligt... what to do.

Här är lite pics iallafall :
 
Hur snygg är inte detta linne då? imorn är den kankse min...

asfulbild men vad gör man inte, det är sol och 30+ iallafall..

likie like

layback longboards


Nu ska jag kanske kolla på nått avsnitt av nån serie, sen blir det kasta in handduken och säga godnatt.

what's going on?

Så jag är astrött, somnade runt tre igår natt, och gick upp vid halv elva-elva. Gick bort till jävla medical care, efter många om o men fick jag $45 dollar tillbaka, jag betalade $70 när jag gick till doktorn, dom tog alltså en avgift för det där!!!!!! Så sur jag blir, skulle sparat pappret o fixat pengar när jag kommer hem istället, så fick jag dessutom nått jävla kort sen som jag ska använda nästa gång jag går till doktorn, de kommer på posten om 1-2 veckor. Kul. Vem har garanterat att jag är kvar här då? Åh.

Men det är stekande sol idag och jag ska nog ta brädan ner till lagunen och bättra på färgen. Men först lite frukost.
Later.

she's the one

Frågan är hur bra det går för mig...  behövde som sagt skriva ut mina visumpapper för att få försäkringspengar..  går till ett internetcafe, nej då är skrivan trasig, tillbaka till hostlet chefen lova att jag fick skriva ut där, skriver ut betalar, går mot medicalcare centret, med visum papprena och formuläret jag skulle skriva ut.. kommer fram.. DOH, kvittot ifrån doktorn glömde jag. Så då strunta jag i det, tog longboarden ner till lagunen, sola och bada ett par timmar och sen blev det lång streka med brädan igen och sen hänga i skateparken lite, Linus hade lånat Roberts bräda (alltså skatebräda) så han höll på o tricksa runt. Sen hem stuvademakaroner och korv, lite film och häng ute och nu ligger jag här och ska sätta på eurotrip. Min dag helt enkelt.

Vill lägga upp bilder men får inte över några ifrån mobilen, min blåtand på datan vill inte sättas igång!!!!
Gonatt.


ps. ser fortfarande ut som ett muppmongo i min G(f)ula hårfärg.

blurr blurr blurr

Men hallå kan någon bestämma åt mig eller?


har ingen som helst aning om vad jag ska ta mig till.... men en sak är säker jag måste lämna gabbi, och jag vill aldrig mer resa med henne, fyfan va jobbigt det är... konstant anpassning över hennes 'needs' och det har hon dessutom en beundrare till o förstärka... han som jämt svansar efter henne och slickar hennes fötter. Åh vad jag trivs med paret.  Synd att han inte är lika rolig som Staffan.


Annars då har tvättat idag, yeey, och fick gratis tvättmedel när jag gick in på affären o köpte, sa att jag ville ha växeln i mynt... va hände då? Jo fick alla pengar tillbaka i mynt... utan att betalt något... sweet. Sen gick jag på bio och såg halva filmen Date night.. for free, sen blev jag utslängd för jag plankat in :p hehe...


Min nya ring jag köpte på Diva här om dan, ASSNYGG.

Nu ska jag snart sova och ha mer beslutsångest.
men imorgon ska jag upp tidigt...

i'll be there

mår asbra...........


Så här ser ungefär mitt hår ut nu!
Väldigt lyckat, och exakt den färgen jag var ute när jag BLONDERA håret.

mental note : Always listen to yourself.

i'll be there

mår asbra...........


Så här ser ungefär mitt hår ut nu!
Väldigt lyckat, och exakt den färgen jag var ute när jag BLONDERA håret.

mental note : Always listen to yourself.

I can't decide

Så idag var första dagen som solen visade sig på riktigt på väldigt länge, så efter jag gått och hämtat ut mer medicin (som jag inte fick kvitto på!!!) så gick jag ner till lagunen, efter att ha blivit uttråkad där i runt 2? timmar så gick jag en snabbis på stan och tog en svalkande milkshake på ett fik och läste mer i Snabba Cash, som har en otroligt jobbig svenska att läsa... fett, kefft, mannen... ja ni fattar.. Sen gick jag till Woolies och köpte annans, havregryn och hårfärg (igen.. mer blondt!!) Sen hem och gjorde fruktsallad och nu sitter jag med färg i håret. Med risk för att det blir mer gult än vanligt men håller tummarna ändå.

Fortfarande beslutsångest så det finns inte !!!

Ikväll har dom återigen Power Hour på en bar, så $6 inträde och sen drick så mycket du vill inom en timme... hm.. inte bestämt om jag ska dit än eller bara går på bio då vi fick pengarna tillbaka igår när vi skulle gå för filmen hackade.  Shutter Island skulle vi se, vi hann se tills det började bli intressant, sen slutade ljudet att fungera..

Juste gick till medical care igår, visade sig att jag måste ha mitt visa papper med mig, (dom papprena jag släppade runt på i 4 månader och sen slängde för jag verkade aldrig behöva dem!!) och det är ju ca 10 pappren, känns inte så billigt då vartenda ställe som skriver ut papper tar betalt!!  Allt går så himla bra...

Now that it's raining more than ever

Konstant regn.

Igår bestämde vi oss vid sju tiden att vi skulle ut senare, visade sig att en krog här har GRATIS sprit i en timme, mellan 10-11 på kvällen, hur nice (och farligt) är inte det? screwdriver och rom o cola blev det ett fler tal under den timmen, och sen efteråt ett par öl. Det var en helt okej kväll men idag vaknade jag upp kvart i ett...

Jag måste gå till medicalcare och se om jag kan få pengar men det spöregnar ute och jag har inget paraply så det känns sådär halv kul att gå ut faktiskt... men jag måste gå dit innan fem (kl är 2 nu). Ska gå och se om gabba är vaken och om hon ska med, annars blir det till att borsta tänderna snygga till sig och glida dit snart, som tur är ligger det i ett köpcentrum så jag kan kolla lite kläder också, och köpa hårfärg.

Gabbi ska förövrigt ha en sladd med sig till mobiltelefonen så snart kanske jag kan få in lite mobilbilder också.
Får se sen, puss o hej.

a new point of view

Måndag ny vecka, och ja jag har bestämt mig.
Alltså inte om jag ska hem eller inte men jag har slutat med godis, och gör nu allt för att försöka hålla det..

Sovit lite halvt oroligt i natt och mina infektioner har kliat en massa så jag måste nog gå och hämta ut mer medicin imorgon, och även gå och se om jag kan få pengar tillbaka på försäkrning redan nu. Hoppas. Men i morse ringde min telefon och det var Luli, hon kommer till Cairns nu i veckan, såååå himla kul! Äntligen! Sen ska vi ta tag i våra liv också, tillsammans.

Nu håller Gabbi på och färgar håret (och jag måste färga mitt igen imorgon fortf. lite utväxt, doh) hennes hår ska bli orange, vi får se om det blir lika snyggt som Ashlee simpson!  hur som helst när hon är klar ska vi väl gå en sväng på stan igen jag behöver flipflop och en bikini.


Ashlee in red

ps. det regnar inte idag!

What a day, what a day

Sådär ja, nu har jag färgat håret och är ljusare igen, skönt. Har även målat naglarna. Tog världens längsta dusch när jag sköljde ur färgen, vilket var behövligt...

Sen resten av kvällen har jag inte gjort någonting alls, försöker komma på pros & cons med aussieland. Imorgon ska jag göra lite nytta också, gå och kolla på ett annat hostel om man kan jobba för boende där. Sen måste jag nog dela ut flyers också då jag tror chefen ska med och kolla hur bra vi är på det... ååååååhhhhhh.

internet här är assegt så inget av snitt av någon rolig serie ikväll.. (kankse ska kolla om vänner funkar just in case). Så jäkla dåligt att jag skicka hem alla mina avsnitt och filmer. DOH
Men funkar det inte blir det väl till att börja läsa Snabba cash, blir min fjärde bok sen jag kom hit... har alldeles för mycket fritid hör ju jag, men jag gillar att läsa och böckerna har varit bra.. hittils har jag läst, Sagan om ringen(svensk), En vampyrs bekännelser (engelsk), börjat Konsten att läsa tankar(svenskt) men den var så seg, the hobbit (engelsk). Så ja nu en till svenskbok, föredrar dock engelska böcker, så man får något ut av dem.

jaja, hörs imorgon.
good night


Kan inte få igång blåtanden på datan (någon som vet får gärna hjälpa) så det blev en kass webcam bild, men ljusare är jag iallafall... men ni som inte träffat mig nu vet ju inte hur mörkt det hade hunnit bli, heh.

but don't look back in anger

yes min nya favoritlåt just nu : Oasis - don't look back in anger


Ja så var det ju en del jag hade på listan som skulle bli gjort igår, ja jag har ju iallafall köpt hårfärg och mat och sånt, men inte tvättat kläderna, inte hittat min longboard(förhoppningsvis imorn). Hittade en fin bikini idag men den var lite för tjejig, så imorgon ska jag till dem andra affärerna som säljer dom där billabong, roxy, och rip curl bikinisana, och hoppas att dem också har rea på dem :) Sen måste jag köpa flipisar, dem jag lånar av gabbi är livsfarliga håller på att halka hela tiden eftersom det SPÖREGNAR här!!

Men nu snart ska jag sätta igång och färga håret får jag igång min bluethoot på datan så kanske det kommer in bilder ifrån mobilen också (då det är min enda kamera just nu).

Fortfarande beslutsångest, men en dag i taget!
Later.
 

it was all yellow

Så gårdagen blev inte alls som det var tänkt..
Jag gick ut vid ett tiden för att fixa med mina ärenden, visade sig att näst intill allt var stängt... så gårdagens planer ska jag förverkliga idag istället då jag hört att allt ska vara öppet igen!! Låt oss hoppas att det stämmer.


Har 2 dagar kvar på medicinen som smakar skit även om det är tabletter, känns inte som om infektionen kommer vara borta tills dess, och då får jag väl lägga ytterligare pengar på mer medicin!  Men det vet jag först om två dagar då. Håll tummarna!

Annars då idag är det spöregn men klockan är bara kvart i tolv så förhoppningsvis slutar det snart och jag kan gå ut. Jag ska börja göra mig i ordning strax..
Så uppdaterar väl senare, om internet vill fungera flera gånger idag!
Puss

stranden i byron

play your part

Idag hade jag ställt klockan på tio, och tio minuter över gick jag upp, borsta tänderna, bytte om och gick ut och sprang en kort vända på ca 40 min, sen hoppa jag i poolen och simma bara 10 längder då jag var ashungrig...gick upp käk gröt och en kopp té!


Nu har jag duschat, rakat bena och tvättat håret. Ska strax ut och hitta ett medicalcare och eventuellt få lite pengar tillbaka då för mitt läkarbesök här om dagen, har ju fått en hudinfektion :(
Sen ska jag även försöka hitta en longboard, köpa hårfärg, handla mat, lämna ut flyers och vänta tills kvällsmarknaden öppnar klockan 16,30.  Sen hem och kankse tvätta lite.
Så ja idag blir en dag med mycket nytta gjort.

Mår lite bättre idag även om jag är trött då det bara blev 6h sömn.
Ni sover hemma nu och har det skönt förmodligen.
Har bara min kamera på mobilen nu, men när jag färgat håret (om det blir idag eller imorgon) så kommer det väl ett kort på det om det inte går helt åt helvete.
see ya.

and i miss you

Så svårt att sätta ord på hur jag mår, hela dagarna går upp och ner...  jag vet inte vad det beror på kommit in i någon form av deprition, men HALLÅ jag är i aussieland, det är så härliga människor här det är nice jag borde njuta och bara leva livet... men jag är så satans stressad och varför vet jag inte heller ? Jag är 20.. det är inte ens en bråkdel av allt jag har kvar... eller ?


Jag saknar er där hemma, massor,  (ingen nämnd ingen glömd) men ni vet vilka ni är.
Jag vill dricka sprit med er, kolla på film med er och bara va! Så himla mycket enklare, och visst hade jag hoppats på att komma hem och vara en helt annan awesome person... men känner mig fortfarande som samma gamla jag... om det nu är bra eller dåligt?  Men jag saknar er.
Därav har jag beslutsångest om hur länge till jag ska vara här...
ju mer jag tänker på det dessto jobbigare blir det... så en dag i taget då?

Ska nog köpa mig en longboard, så jag får något annat att tänka på, och det är sjukt kul att åka runt på... ja jag ska väl försöka ta tag i mig själv, iallafall den månaden som jag ska vara här i Cairns så när jag förhoppningsvis lämnar denna stad så mår jag bättre, vill ju ner till Byron Bay igen, innan jag åker hem.. när nu det blir ?

Promotionjobbet sög förövrigt. Vet inte än om jag kan göra det bästa utav det, får se hur jag mår imorgon. Har sökt barjobb också, ett iallafall håll tummarna för det annars, vore skönt med cash.

Hoppas ni mår bra, nu när alla sommarplaner verkar vara i fullgång... Jag kommer väl få sitta själv i nypan om jag kommer hem då alla planer redan lär vara gjorda.

xo,xo

Rätt bra öppetider