Dags att skriva av sig igen.

Är det dags att vara sentimental igen?
Idag skulle det ha varit fotbolls träning, men nej nu har tränarna slutat och det blir ingen mer träning på ett tag, det är sorgligt på de grunder att jag faktist tyckte riktigt bra om dem, de kunde sin sak och var så otroligt roliga.
Man skulle nog kunna jämföra dem med Stefan Fredriksson och Peter Ånelöf, och det är de inte alla som kan.
Nästa träning blir inomhus... men nya tränare, jag hoppas bara att de nya tränarna inte är i jämförelse med Stefan Rexin. Det vore hemskt.


Denna vecka har vi även testat studentmössor, (jag vet vad det ska stå på min) första studentfesten har också varit.. nu är man på g till studenten.. !! Fan va jävla nära det är egentligen... efter alla dessa år iskolan så ska det faktist få ett slut...

mindre pepp är jag på provet som är i morgon, då jag faktist borde pluggat hela dagen.... istället för halva.. o vad jag förmodligen kommer kugga.... Sen ska svenska frågorna in... känns också mindre bra...
Något jag är bra på är att vänta till sista sekunden med allt. Bättring på den fronten tror jag !!!!
Dans i morgon också... läxan är väl halvgjord.... får köra på improvisation.

Helgen kommer nog bestå av en vithelg... förhoppningsvis en tvspels fredag med andra paret bestånde Bella och Igor.. fan va mys det skulle vara ... Nu är det nog dags för ett samtal.
Annars blir nog helgen bara lugn... jag tror jag börjar bli sjuk.

Är sjukt sugen på att bygga på min tatuering snart.. måste ta tag i det också.
Hitta en lokal... Man har ju privat tatuerare... haha*

Snart ska jag, stora syster Lollo och syster dotter Alice bege oss norrut mot andra syrran.. ska bli sjukt kul och ser fram emot det mycket !

nu har jag skrivit av mig lite.
Sängen väntar.

Puss o kram / M