new years eve in sydney


Kanske inte den bästa klädbilden men får duga för nu.
Nu har jag satt upp håret dock och har asmycket spray i känns det som, men men vi får se om det håller.

Nu ska jag fixa lite till, sen är det dags för lunchen och färjan in till Sydney.

Gott nytt år allihop där hemma!
Puss

i've got things to do.

Jaha vad har hänt dem senaste dagarna ? Solen har tittat fram så har blivit stranden och sen alkohol på kvällen.. drack lite rom och cola igår som förfest för dagens bravader som väntar.

Kl är nu 10.10 på morgonen och jag tänkte sätta igång med frukost, dusch och sen göra mig i ordning för lunch med folket och med alkoholintag. Laddat med nästan en 70 rom, ska försöka och inte få det att sluta allt för illa!  Ska även försöka hinna med och lägga in en bild på dagens outfith då.. lite smågrått idag tyvärr men har ju en kofta som passar så det blir nog asbra det här.

Så hörs senare.

You were made to go out and get her

Åh vad jag har så mycket mer skrivlust nu när mitt internet fungerar som det ska. Även om jag inte alltid har särskilt mycket intressant och skriva..

Idag gick jag upp ungefär halv tio käka frulle och slappa... sen var det dags för städning och tvättning så nu är det rent och snyggt som aldrig förr i mitt rum. Plockat och flyttat runt på grejer.. kan ju hoppas att det håller sig såhär iallafall i några dagar. Asskönt med nytvättade lakan!  Det är dock dåligt väder idag så kläderna som tvättades hänger på tork i mitt rum och lakan kunde man ju torka i torktumlaren som tur var. Ja imorgon kommer han då, och nej jag kan inte säga mer nu än att jag har iallafall en säker nyårskyss! Yes!

Nu väntar jag på att Emma ska åka mot Manly så ska jag möta upp henne och sen handla käk klockan är nu halv fem och jag har fortfarande inte ätit sen frukosten så är sådär lagom snurrig i huvet och hungrig. Får se vad vi hittar på bbq stod på schemat men tror inte vädret tillåter det så kanske fest, eller ja något sånt jag ska ju inte dricka förän nyår har jag bestämt, spara pengar spara pengar!

Juste även hunnit med att skypa med Sarah o Sara, åh det var så kul o se dem! <3

Här är jag på juldagen förresten, mest till sara då som inte kom ihåg hur jag såg ut!!


Nej jag kommer säkert uppdatera senare igen, bara för att.
peaace
(på tal om peace så har jag ca 7 olika smycken med peacemärken, och typ 11 olika med nitar.. borde kanske variera mig lite mer)

leave a light on for me

Ja, jag får bara inte nog av erik, ha ha börjar känna mig riktigt fånig nu men ah han sjunger så himla bra. Nästan så jag var i sverige och kunde börja stalka honom. Okej nu ska vi inte gå till överdrift.

Haft en bra dag.. vakna vid halv elva, gjorde ägg och mackor till frulle med vatten o dricka till japp all min mat är typ slut.. men idag köpte jag juice och ost o sylt så har typ frukost till imorgon iallafall, ska vi kanske grilla på kvällen så då är ju de lugnt. Annars idag ? Tog bussen till Warringa Mall, träffade Emma och vi shoppa loss eller vi och vi, jag köpte nog aningen mer, shoppaholic tror jag att jag är ibland faktiskt.. Detta inhandlades:
Svart linne- behövligt faktiskt, till stranden o så!(kommer använda den till allt annat än de känner jag..)
Hårfärg- yes utväxten börjar bli för ful nu.
Super lim- mina bruna gladiatorskor är nu lagade, sweet.
Toffsar- jag tog gärna med mig EN toffs hit, som är sönder använd nu.
Nagelfil- min försvann..
Nitarmband-.... ehm.. snyggt.
Fotlänk- tänkte byta ut mina svarta gummiband nu, dessutom har den nya länken ett hängande peacemärke.
Svarta gladiatorskor- mina gick ju faktiskt sönder!
Peaceörhängen- hade faktiskt inga i guld så kände att jag behövde det.
Oj vad mycket det blev nu när jag tänker efter, men det är faktiskt mellandagsrea!


Ville dessutom köpa ännu mer, men jag stod emot... fast hur snyggt hade det inte varit med t.ex en guld bikini, iaf överdelen ? åhh.. vill köpa den men den kosta dock väldigt mycket, ifrån rip curl.

Sen efter vi varit där GICK vi tillbaka till manly och det tog minst 40min. Bra motion. Hängde hos Armin och dem och sen drog jag hem vid tio, så en tidig kväll for once.

Så dagens outfith, tröja och jeansleggins ifrån gina, hade mina älskade svarta boots till, det var lite kallt idag.

Ah men nu ska jag nog läsa lite, och stänga av datorn tidigt.
Imorn ska jag tvätta lakan och städa mitt rum, måste ju förbereda. Sen får vi se om jag tar hårfärgningen imorn också eller på tisdag. Ni får se resultat sen.
Puss och godnatt.

It kept his motor running but it never kept him clean

Jag har nog haft världens lataste dag här so far.
Intressant som den varit så tänkte jag blogga om den...

Vaknade änltigen sent (10.37 för o va exakt o ja de är sent), gick upp och käka frulle, sen tillbaka till sängen kolla runt på nätet lite sen la jag mig och läsa min bok som jag läser nu, Interview with the vampire, den är faktiskt väldigt bra, dessutom läser jag den på engelska, yes yes.  Kankse inte har sagt det men jag läste ju ut första boken av sagan om ringen för ett par veckor sen, asbra bok och ska läsa tvåan så fort jag kommer till sverige igen. Anyway.. sen sov jag ytterligare 1,5h vid 4-5 nångång.. Fortsatte läsa då när jag vakna gick ner tog en macka och sen upp på rummet igen, sen har jag umgåtts lite med dem jag bor med och min kusin som kom hit.. skulle sen göra middag eller ja steka ett par ägg.. då var inte stekpannan diskad så då orkade jag inte det heller, blev en morot och en persika.. jävligt mycket till middag känner jag.. men har inte handlat på ett par dagar så har typ ingen annan mat hemma heller.. så tänkte ta en promenad imorgon innan frullen o göra det då.

Jag vet inte varför jag skrivit det jag nyss skrev men det är inga roliga inne på varken msn eller facebook.

En annan sak.. jag tror jag har blivit lite små kär i Erik Grönwall faktiskt.. hur snygg är han inte ? Assnygg, och sjunger asbra.. nördar med att läsa hans blogg och ha en egen spellista med hans låtar på spotify, eller ja hans coverlåtar.  Jag menar hur bra är inte
18 and life ? Ah det är ju bara en av alla bra!

Har sånt jävla sug efter How I met your mother, men tog ju bara med mig vänner och sen några filmer, doh! Vänner skivorna funkar ju såklart inte i dvdn här eller i min dator!!!! Ska försöka med surfthechannel men det lär nog inte gå, för internet här är så jäkla seeeegt.

Nu har jag inget mer att skriva.. längtar till tisdag.
Later.

so this is christmas

Så var årets juldag över också.. mindre alkohol än tidigare juldagar. Det blev några öl under dagen tillsammans med maten och allt folk här hemma. Men sen orka jag inte mer, alldeles för lite sömn nu de senaste nätterna, har varit jätte trött mer eller mindre hela dagen.. satt i mitt rum 2,5h medans gästerna fortfarande var kvar orkade inte vara social.. sen gick jag o mötte upp Armin o Kristoffer så gick vi och hyrde film, Road Trip Beerpong blev det, ganska rolig faktiskt... och sen gick jag hem i regnet.

Har ätit massa god mat idag och nu väntar som sagt en lång efterlängtad skönhetssömn. Kommer säkert bli väckt vid nio imorgon iallafall men vi får se..

Ska bli kul och läsa alla bloggar sen som man följer där alla ska räkna upp sina svindyra och asfina julklappar dem fått.. hm.. Men jag är nog inte avundsjuk egentligen jag är ju fan i landet down under och lever livet.

Nu ska jag sova.
Go'natt.

tagit ungefär 300 posebilder idag både med kameran och webcamen.. sånt är så lätt o roa sig med.


ps. Idag när jag skypea med mamma o släkten i peru så berättade min kära gudfar som är konstnär att han börjat jobba med en ny tavla med mig som motiv.. Jag blir så glad och varm i kroppen av lycka, man blir liksom lite ärad sådär.. han hade ett foto av mig 9år, ifrån Lollos bröllop.. så sitter jag tydligen på en stol där fötterna inte når ner till golvet och i profil (såklart), Sjukt nyfiken på att se tavlan så fort den blir klar!

i dont belive you

Så var ytterligare en julafton förbi... det blev mer alkohol än tidigare jular, full vid sådär halv sex, rom och colan slår som liksom till direkt.

Nu är det juldan, och jag har öppnat paket, fick en kokbok som lite internskämt sådär.. sen godis och sånt. Om några timmar blir det julmiddag och jag ska bjuda på mina köttbullar jag stod och gjorde igår.. asgoda är dem nog.. fina om inte annat.

Men jag hade en asbra julafton, lite jobbigt utan familjen men tar igen de ett annat år :)


handmade meatball som blev awesoooomee.

All i want for x-mas is yooooouuu... eller?

Nej vilken tur att man inte gått och kärat ner sig vid den här tiden på året.. då är det ju bara den fåniga låten som kommer upp i huvet.. även om det finns en dude in mind, men det blir nyår tillsammans iaf, och det är inte samma som för några veckor sen, he he. Iallafall GOD JUL mina kära vänner och familj där hemma, jag saknar er!! Julafton här i 30 + minst, jag har äntligen fått rummet för mig själv vilket känns riktigt bra faktiskt, Louise fick ta rummet där nere tillsvidare så det är skönt. Kan komma hem sent nu utan att väcka någon! Nu ska jag faktiskt strax gå och göra köttbullar på pappas recept, kommer nog inte bli hälften så goda som hans men jag ska göra ett försök. Sen blir det dusch och fixa sig och sen vidare för BBQ och alkohol, känns bra! Det kommer verkligen vara en ovanlig julafton! imorgon på juldagen ska vi ha imigrant christmas istället för ikväll.. det är då jag ska servera mina köttbullar. :) Men nu rinner tiden iväg och jag måste börja dona o fixa. GOD JUL igen, ha en asmysig julafton där hemma med snö och massa paket.

headline out of order

Ja som sagt ingen bra rubrik att komma med denna onsdag, dan fore dan!

Julafton imorn hur latt ar det att komma i stamning nar man har ca 30 + om dagarna. Men jag klagar inte, jag njuter varje dag och trivs som fisken i vattnet som ni kanske markt.

Idag ska jag nog traffa en tjej som heter Emma, hon ar tydligen har som Au pair hittade mig pa facebook och sa, far val se hur detta gar..  blir nog riktigt trevligt.

Jag gick upp kl nio i morse, tvattat atit frukost o lunch suttit vid datan och pratat med massa folk som jag saknar o som ja inte saknar:b.  Mamma och pappa verkar ha det jatte bra i peru och det gladjer mig, aven om pappa rakat fa ryggskott men mamma sa att det var pa battringsvagen. ASLAME o skriva utan alla bokstaver.. natt har hant med mig dator som ni vet so kommer jag bara in pa msn o skype pa den, testat o koppla in modemet i den men funkar ando inte funderar pa att ta med den hem till Armin och dem nan dag och testa dar. Vi far se.

Igar iaf trots min egna lilla finanskris som drabbat mig nu sa unna jag mig bio i 3D, Avatar, den var riktigt bra. Ska nog latt se den igen, dock var 3D effekterna pa denna bio inte dem basta men men jag gilla filmen asmkt anda. Nu vill man vara bla och leva i framtiden liksom. Hur som helst SE DEN !

Det var ungefar allt jag ville skriva for den har ggn. 
later.

ps. nyars planerna ar fortf. o spikade men har hittat asbra sida nu med massa events sa natt spannande ska vi nog kunna hitta pa!!

dont wanna waste my time

Dåligt uppdaterande som vanligt, har absolut ingen skriv lust när jag har ett engelskt tangentbord, men nu lånar jag Siris dator så passar på att skriva lite.

I söndags blev det utgång som vanligt vill jag nog säga, vi drog till sydney såklart men denna gången vare bara jag charlotta, siri och vladi,  först till three monkeys och sen till goldfish. Hemma i Manly i vanlig ordning vid halv sex och klar för sängen vid sex och toksomna, sen vakna jag efter 4,5h kunde absolut inte sova längre gick ner till stranden mötte upp kristoffer och armin bada lite och hade det skönt sen hem till dem för att planera nyår... lutar fortfarande åt kryssning vilket känns asbra skulle vara riktigt roligt, och dem australienarna här säger att det är det bästa alternativet för det är tydligen kaos på gatorna..

Idag har vi varit på shelly beach och där fläktar det ingenting så det var asvarmt badat jätte mycket riktigt skönt doppa huvet med flit för första gången idag också.. kände att det var på tiden :)

Lite kasst med pengar nu faktiskt... men aja..
har inget kul att skriva just nu, men det kommer en annan dag... nu ska jag äta kyckling sallad och kolla på this is it tillsammans med Armin. Så hörs senare.

puss o kram

bondi beach

Blir ytterligare ett kort o snabbt inlagg..

Idag har jag legat pa Australiens mest kanda strand, Bondi, asnice vare tog farja o buss dit vid halv ett tillsammans med Armin, lag dar o stekte, bada och sen forsokte ta oss hem vilket tog en evighet for alla skulle aka med den bussen vi skulle med sa vi fick inte plats, aja hur som helst halv nio var jag hemma.

Nu sa jag snart duscha och sen far jag se om jag gar ner till krogen o tar en ol eller inte. Kanske bara tar de lugnt hemma idag ockso, man sparar sa mkt pengar pa de sattet, och sen jag fick en ny 'beundrare' sa vet jag inte om jag vagar hanga dar, hehe.  Men vi far se, en sak i taget.

Julafton snaaart, slipper kopa nagra klappar, ASBRA!
Forovigt ar det kul att katrin och isabella hor av sig sa ofta, saknar inte er heller.

Nyar blir det btw kanske kryssning med free drinks and food, sounds awesome. plus att man ser fyrverkerierna mkt battre, men inget ar spikat kostar ju 200 dollar, sa vi far se.

later.

my sister is coming!!!!!

skiiiit. hade skrivit ett inlagg inte sarskillt langt men ett inlagg iaf, och sa forsvann allt... aslameeeee.


Vill att internet ska funka pa min dator, blir galen pa det har tangentbordet... de suger. Aja asfint vader igar 35 grader typ, men idag har det bara regnat... langtar till nyar och nar sommaren borjar pa riktigt har!! langtar till mitten pa januari for da kommer MIN SYSTER HIT !!!! Hur lycklig ar jag inte pa en skala liksom ? ASLYCKLIG.  it's gonna be legen... wait for it... dary, legendary!!! Life just keep getting better and better.

Som sagt skit vader idag, sa ska sitta inne och gora absolut ingenting, tror jag iallafall.
Men vi hors!!!

Puss o kram.

ps julen narmar sig, och jag saknar er dar hemma lite extra!

reggae night

Sitter hemma hos Charlotta och dem, som vanligt känns det som, det är så hemtrevligt här. Vi har ätit taccos och nu sitter vi och dricker, har hällt upp rom o cola, såklart.

Haft asbra dagar den senaste tiden, asvarmt idag, och badförbud för de var för starka under strömmar, sen gick hajlarmet igång igen.

Nej men jag har inget skrivflyt alls nu, men vi hörs.
/ Sickan.

sunday night

Vad hände?

I söndags, vad hände ? Drar ner och lirar biljard med Niclas, Armin och Jimmy, dem drack väl några öl sådär, sen kom Charlotta också och helt plötsligt var vi typ nio pers, och jag hade en öl framför mig (som jimmy bjöd på betalar inte öl själv:b) drack den, och sen vid tolv bestämde vi oss för att dra in till Sydney!!! Så ja sagt och gjort tog vi taxi in till Kings Cross ( som är lite som red light district tydligen) hamna på en krog som hette Goldfish, ganska nice ställe faktiskt. Där in drack man sen 4 glas rom&cola och en tequilashot, och mådde ASBRA !! Hade riktigt kul även om dem tvinga mig och dansa vilket ni som känner mig vet att jag gärna undviker på krogen, men ibland får man bjuda till lite. Sen blev det fyllekäk och  taxi tillbaka till Manly och hem på efterfest med två lådor vin. Hade en asrolig natt och inte alls planerad, jag menar vi skulle bara lira lite biljard, gick hem vid 06.10 på morgonen gick till ett bageri köpte en asgod macka med skinka och smält ost, sen hem och somna vid halv sju på morgonen!!!

Ja det var en jäkligt lyckad kväll, hade hur kul som helst...  :)

Igår blev det utgång också kom ner till krogen vid tolv, och sen hem och sova vid tre!
Nu sitter jag hemma hos Charlotta och dem och snackar skit, sen blir det nog mcdonaldsmat!

Aja men vi hörs.
hejdå.

waste of time

Grillkvallen vid shellybeach overgick till pizza och film mys istallet, det blev lite enklare so, jatte mysigt bara vi tjejer. Vi kollade pa take the lead, helt okej, aven om den var lite for val forutsagbar. Men men:)

Nu sitter jag pa ett jakla internet cafe ockso, aslame. Fortfarande funkar bara msn o skype hemma!

Kanns inte alls lika kul o uppdatera nar man inte far sitta sjalv och bekvamt hemma i sin egen sang, man har som liksom mer och skriva da!

Vet iallafall en ny tjej som ar intresserad av och dela rummet med mig nu nar ylva drar pa onsdag, har inte traffat den har nya tjejen an men hon jobbar med Siri och Charlotta och dem gillar henne sa, ah sa farlig kan hon nog inte va, far se vad demelsa och shane sager om jag tar dit en ny tjej, eller om jag hellre ska bo sjalv, det skulle ju vara ratt skont med eget rum. Men det blir dock 50 dollar dyrare i veckan... far tanka pa saken.

Idag har vi asfint vader inte ett moln pa himlen, Ylva ville inte till stranden so vi har gatt en aslang promenad, asskont, men nu smsa Armin och tyckte vi skulle komma till shelly beach sa kanske drar dit och steker lite.

Ha de sa bra!

BBQ on the beach

Jag hatar det här jävla internetgrejen, jag kommer in på msn och skype utan problem, men så fort jag ska in på internet explorer så går det åt helvette !!!! Fattar ingenting, verkar inte gå och fixa heller, men nu har jag fått låna ylvas dator, som det såklart fungerar asbra på! Vad är grejen med det liksom? Samma rum samma uppkoppling men hennes fungerar utan problem. Aslame.

Men gårdagen då? Den var asbra, inflyttningsfest hos svenskarna ifrån karlskrona! Redo o nästan klara vid åtta, käka lite på hungry jacks innan och sen började rom&cola drickandet :) Ni som känner mig vet hur det borde ha slutat, MEN jag var duktig och tog inte med mig allt för mycket av det goda, så jag blev lagom full, hade hur roligt som helst blev strandhäng också istället för krogen tsm med sköna dudes. Sen drog jag hem vid halv fyra somna som en stock vakna halv ett imorse och mådde asbra faktiskt, inte ens lite bakis.

Idag har vi inte gjort så mycket kollat på lite snubbar ifrån USA som stod o dansa på gatan, sådär lagom snygga och sjukt grymma dansare. Ikväll eller snart ska vi gå ner till coles(typ som ica hemma) och köpa mat för vi ska grilla vid Shelly Beach ikväll, asmysigt, bara vi tjejer, ylva, siri och charlotta. Vi får se om vi hittar nå kubbliknande spel också vore kul. Så nu ska jag kila !

Vet förresten att Erik vann idol, han är bäst, kommer lätt köpa hans skiva. assnygg kille.
Nej ska sluta fåna mig nu. Vi hörs.

Take care. later.

ps. Mamma o pappa sitter på planet mot Peru nu, lagom avundsjuk på dem som får träffa släkten. <3

pay for internet

Sitter po ett javla internet cafe, bara for o kunna skriva ut mitt cv, har inte testat om det funkar an for jag va tvungen o kolla laget po facebook first! :) Alla knappar ar helt kneppa har. Asjobbigt utan a a o, ni fattar.

Annars da? Spikat att ylva oker den 16, trist. So nu tar jag verkligen tag i allt, jobb jobb jobb!!!

Internet kronglar som vanligt hemma.. men kanske funkar det senare o da skriver jag mer, och formodligen ett roligare inlagg.

Ikvall ar de btw inflyttningsfest, awesooome, svenskarna: Siri, Charlotta, Kristoffer och Armin, det ska bli riktigt roligt, kommer tydligen massa folk, men ska inte saga for mycket for de blir aldrig som jag skriver ando typ. hmm. Men hur som helst, ska nog ha min svarta klanning med dragkedjan hela vagen, och de svarta gladiator skorna.

En sak som ar asjobbig ar dock att jag missar IDOL, damn it, finalen!!!! Men min kara stora ssyster Lollo ska spela in det at mig :) aven om jag nar jag kollar pa de formodligen redan kommer veta vem som vann, men det struntar jag i, jag vill se hela showen!

Aja, ha det so bra. Puss o kram

Time may change me

Igår hade jag inte så mycket och skriva därför uppdaterade jag inte, det blev bara en tvätt- och städdag det gick hyffsat bra och nu är det ganska rent och fint. Dock hängde vi kläderna på tork ute och imorse har det regnat som bara den här, för en gångsskull. Så allt är dyngsurt, och först nu vid två börjar solen lysa lite.

Det blev en promenad igår också skönt ute i solen, och sen lagade vi kött och pommes som blev sådär.. kött som jag trodde var ko visade sig vara gris. Typsikt, men det var okej iallafall. Idag vill jag gå och stor handla, men Ylva har börjat vela fram o tillbaka igen om hon ska stanna eller inte så hon måste bestämma sig så jag vet om vi ska handla ihop eller inte, lite jobbigt, men jag vill endå att hon ska stanna.

Saknar mina systrar väldigt mycket nu kom jag på, så skönt och bara glida ner till Lollo, och umgås med henne och barnen och bara mysa, eller åka upp till Östersund och ha kul hos Gabbs eller bara ringa henne och må bättre för hon alltid säger dom rätta grejerna. Åh jobbigt och vara tio timmar före och att det dessutom ska vara dyrt och prata i telefon..

Jaja, annars vad som händer idag återstår att se, det är ju reggaekväll ikväll igen får se om vi går dit, hoppas vädret klarnar upp ännu mer, man blir lite piggare då. Nu ska jag nog ta en dusch. Hör nog av mig senare, om jag kommer på mer och skriva.


Blue mountains, three sisters.

tomorrow is a mystery

Sitter i sängen klockan är ungefär halv ett på natten inte ett dugg trött trots att jag vaknade vid 10. Men jag har haft fullt upp mer eller mindre hela dagen känns det som, förutom att jag drog mig ett bra tag här hemma, satt vid datorn aktivera mitt aussie bankkort, kom i brevlådan idag, yes yes yes.  Sen drog jag ner till stranden mötte upp Armin, Jimmy och Niclas tror jag de sista två hette, stekte en timme bara sen upp handla lunch och så gick jag hem och åt avokado, keso cashewnötter och en macka med philadelphia på (stavning här?) asgott vare och fräsht med kall lunch för engångsskull. Efter det dona jag lite vid datan igen innan jag gick ner mötte samma tre snubbar plus Siri och så gick vi och vandra lite uppe vid shelly beach och kolla på utsikten högt ifrån bergen och så. Riktigt nice, sen gick vi hemåt eller jag gjorde, för att då komma hem till och höra att Shane (han som är herren i huset, typ) ville glida ut med bilen till ett annat berg likande grej så man kunde kolla på utsikten där, och då gjorde vi det, hoppa in alla fem ( vi fem som bor på övervåningen) åkte en bit och hur som helst där vi kom fram kunde man stå och kolla rakt in mot sydney, sjuuukt nice, vi ska åka dit på dagen också när det är ljust måste vara asgrymt. Tog dock inga kort på det för min kamera är inte så high på nattmotiv. Hem igen, prata lite med Christopher i telefon som tycker jag ska med han/dem till thailand, bali o sånt i januari nångång, hehe vi får väl se. Beror på om jag fått jobb och om jag isåfall kan va ledig eller nått, men hur som helst så ska jag tillbaka till Aussie efter det om nu beslutet blir att åka med. Sen har jag suttit vid datan och pratat med Gabbsan och Mamma, så himla kul och känns bra att äntligen kunna göra dem stolta!! :)

Jag är så himla glad och positiv nu, blir alltid det efter jag pratat med dem. Mitt cv är klart helt och hållet imorgon ska Demelsa ( frun i huset, typ) skriva ut dem på sitt jobb sen ska jag dela ut dem överallt!  Jag vill bara komma in i en rutin nu får pengar och ha askul. Skydive och sånt får vänta lite, känns bäst o spara lite på pengarna.

Dessutom har jag ju funderat på att åka över till NZ i vinter(här, sommar hemma) och jobba där med snowboard uthyrning, och sen tillbaka till Aussie när sommaren börjar här igen, och min syster kanske också var sugen. Jag menar jag kan ju utöka mitt visum här ytterligare ett år om jag jobbar lite nu:b Så slog det mig, jag kommer inte hem på två år då... fast och andra sidan VAD SKA JAG HEM OCH GÖRA ? Sverige kan bli ett semester land, ja bara för och träffa släkt o vänner typ. Aja framtiden är ovis och det gillar jag !!

Hjälp dock, har lyckas låsa mitt microsoft word program så kan inte göra nya dokument eller nått, någon som vet hur man låser upp detta ? He he...

Aja, vi hörs väl imorgon igen, nu när jag vet att min dator kommer ut på nätet, jag måste bara starta om modemet som är vid huvuddatorn, inte alls halvjobbigt sådär.
Ha det så bra.

Godnatt.

ps. dem vi bor hos är inte gamla 29 o 32, men herren o frun var de enda jag kom på.

another day in paradise

Jag är så trött somnade vid fyra imorse och vaknade vid tio,  snackade hur mycket som helst i telefon igår, lite halvjobbigt sådär. Denna dagen känns inte sådär jätte bra, men kan väl bara bli bättre.
Nu är jag online på internet och då funkar inte worddokumentet, och vi har ingen skrivare här så jag måste ta mig till ett internet cafe lite senare så att jag kan skriva ut mitt cv där, det känns sådär.

Men igår var en riktigt bra dag, låg på stranden med lite sköna svenskar, badade även för andra gången typ. Sen tog vi en glass på B&J's, asgooooood som vanligt. Sen gick jag hem duscha och fixa lite sen ner och möta samma gäng igen för att äta middag och säga hejdå till Pelle som idag åker vidare till Indien innan han ska hem till kalla sverige, riktigt trist faktiskt. Sen efter vi ätit och varit och lyssnat på en faktiskt ganska rolig ståupp komiker så gick jag hem och som sagt spendera flera timmar i telefon och så kolla jag på pirates och somna och vakna för att sen prata i telefon igen, kul natt. Ylva sov i Sydney hos sin kusin, så fick hela sängen för mig själv, awesooome !

Nej nu ska jag faktiskt slänga på mig bikinin tanka på mobilen och sen kila iväg och möta upp snubbarna vid stranden, siri och charlotta jobbar ju.  Hur kvällen sen blir återstår att se.  Förhoppningsvis kommer jag in på internet senare, men man ska inte säga för mycket.

Idag är en sån dag förresten som jag saknar alla er där hemma lite extra!!!
Kom och hälsa på mig!!

yesterdays day outfith.

Hejdo.

ps. får bo här i villan för 200dollar i veckan sen när Ylva drar, det är iaf bättre än 300, så nya bostadssökandet får vänta till efter jul, om jag inte drar iväg norrut. vi får se.


just one of those days

Ännu har en söndag passerat, och idag har jag som jag skrivit tidigare haft träningsvärk i mina ben. Så det blev en relativt kort dag på stranden men under timmarna som solen tar som bäst så ännu lite färg har jag fått. Sen gick vi hem lagade mat, stuvad spagetti och stekt korv:b riktigt gott blev det eller iallafall helt okej. Sen har jag typ bara suttit vid datan, då internet nu fungerat hela dagen!!! Yes yes yes.

Har ÄNLTIGEN skrivit klart mitt cv, så imorgon ska jag skriva ut det och sen lämna ut dem också:) på g nu känner jag, även om jag är lite sugen på att dra upp till byron bay och träffa andra kompisar där vid nyår. Vi får se som sagt, får jag inget jobb innan jul så blir det nog så iallafall!!

Har pratat med mamma på msn och med massa kompisar, sen haft videosamtal över msn med lollo och alice, så himla kul och se dem, och dem bakade lussebullar hur avundsjuk är man inte på det? Sen en snabb skypening med Isabella, och vi bestämde skypetid kl för mig 7 på morgonen, känner att jag kommer vara på hugget. Men ska nog klara av och kolla upp och ösa lite med dem faktiskt, fyfan va roligt det ska bli!!

Nej nu ska jag äta nattmat och sen kanske sova lite då så att man orkar upp imorgonbitti!
Godnatt!

blue mountains & three sisters

Sådär, nu har jag lagt upp massa bilder på facebook, kolla där :)


Gårdagen då ?
Klockan ringde kl 0600 !! Upp, klä på mig frulle o så drog jag till färjan där jag bestämt att möta upp Pelle strax innan sju för prick sju gick båten in till Sydney. Väl framme där tog vi tunnelbana till centralstationen där vi tog tåget till Katoomba (som tog ca 2,5h) lagom trötta anlände vi då runt 10 nånting, det blev en låååååång promenad för att ta oss till Echo point, för att där kolla på de "Blue mountains" och "three sisters", sjukt mäktigt var det faktiskt, och breath taking som man säger här. Miljoner bilder togs känns det som, och lite mer en hälften har jag lagt upp på facebook! :)

Det är egentligen mest bara skog och berg, men vi bestämde oss för att gå igenom och vandra runt 800 trappsteg var det ner i en halvrolig trapp kan jag tala om, och vi kom inte ens ner till botten men iallafall tills så långt ner man kunde på den sidan, vi gick o gick o gick, helt plötsligt bakom oss går en annan svensk och började snacka en jäkla massa med oss, och tog bilder han blev jätte chockad över att träffa svenskar i aussie sådär i skogen (fast vem skulle inte bli) ännu mer chockad blev han när vi berätta att jag och Pelle knappt kände varann heller. hur som helst tog sällskap med honom till railwaybanan som tog oss upp till toppen igen, där sa vi hejdå till honom och vi tog skylinebanan över till sidan som vi börja på, för vi började bli hungriga klockan var ju faktiskt halv två då! (så ni kan ju tänka hur långt de var att gå i skogen) efter maten som blev pommes och friterade bläckfiskringar (Mmm NYTTIGT) så skulle vi gå igen i den delen vi inte hann ta första rundan. Gick och ställde oss halvt under vattenfallet också, sjukt nice!! :)  Och sen när vi tagit oss igenom allt så skulle vi vandra tillbaka till stan och tågstationen, tåget hem gick 17.25 och vi kom fram till stationen exakt samtidigt som tåget rulla in på perrongen, snacka om flyt där, annars hade vi fått vänta en timme! Tågresan hem så halvsov vi en del och kallt satan var det, lite chockande sådär när vi hade gått runt och svettats i asmånga timmar i skogen!


Framme på stationen bytte vi perrong och kom exakt samtidigt som tunnelbanan och den tog oss till färjan som också kom i hamn samtidigt som vi kom fram, så vi hade ett jäkla flyt på tillbaka vägen :) väl hemma i manly igen så handlade jag mat och sen gick hem och lagade korvstroganoff o ris tillsammans med ylva :) hemma 2100

Sjuuuk dag vare men så jävla nice!! Hade dock haft mina svarta basketskor på mig och det var ett dåligt skoval, såklart, mina fötter gjorde asont och jag gick barfota sista biten hem!

Idag har jag en träningsvärk som heter duga! Helvette vad mina ben och fötter hatar mig, men som sagt det var det värt!! Har nog aldrig gått så mycket och länge som jag gjorde igår, så fettmaten vi åt gick nog plus minus noll. Tur det.

Hoppas ni orkat läsa igenom allt!
Asbra dag med asbra sällskap.
Idag har jag stekt på stranden och sen vilat i sängen, träningsvärk !!

en liten notis är att jag och Pelle inte kände varann särskilt bra, träffats på stranden och på krogen och han är här tsm med lite andra svenskar, som ingen av dem ville med till blue mountains, Ylva ville inte heller med så vi tog tillfället i akt och lärde känna varann och drog dit.

Ha de så bra, kanske hörs senare igen om internet fortsätter fungera!
Pussar o kramar.


Hello there

Alltså återigen börjar jag inlägget med att klaga på det här jävla internet uppkopplingen.
Men nu funkar det så ska försöka uppdatera lite då:) Och kanske två inlägg för att återberätta de som hänt senaste dagarna!

Reggaekvällen i torsdags var nice, lite mycket alkohol mot slutet men trevligkväll vare iallafall, och i fredags mådde man ju som man förtjänade, men det gick över det också och vi åkte in och kollade läget i sydney, operahuset harbour bron och ja alla svin höga byggnader :) Vi käkade där inne också och sen tog vi färjan tillbaka för en lugn kväll hemma.

Igår gick jag upp vid 6 på morgonen, men tar det i nästa inlägg, för jag hade en fyjävla lång dag :)

Nu ska jag lägga upp bilder på facebook och sen återkommer jag väl med ett inlägg här, men ska inte säga för mycket för jag kankse kopplas ur internet av nån anledning!!

Btw Ylva åker hem om en vecka typ, så nu måste jag leta nytt boende och sånt, jobbigt!!
Men så länge hon känner att det är ett bra beslut så ska man ju inte säga något. Jag trivs iallafall och ska ringa lite olika jobb imorgon, jag SKA ! Måste ta tag i detta nu :) Även om jag kankse vill upp till Byron Bay över nyår och fira det där (även om sydney sägs vara den bästa staden o fira i) vi får se!

Hörs senare.

dance to this beat

Vilket skit till internet  vi har haft, därför jag inte kunnat blogga något!!

Men nu ska det funka, haha säger så varje gång, men håll tummarna nu :)
Senaste dagarna har varit lugna dem också, var och stor handla här om dan och det var tungt satan, vi gick nämligen och hemvägen är alltid ett helvette då vi har en hemsk jävla backe och ta oss upp för, ni som bott på hotellet i magaluf Vista sol (tror jag det hette) vet vad jag snackar om för backen här är snarlik den! Men man får se det positivt, det är ju träning iallafall !

Nu är det december och vädret blir bara bättre och bättre!
Bara för att jag inte kunnat uppdatera varje dag har jag nu ingen aning om vad jag ska skriva, men hoppas ni vet att jag mår bra, och trivs i värmen!!
Ikväll är det reggaekväll på en krog här i manly, det är reggaekväll varje torsdag med liveband och sånt det är nice! Så dit ska vi ikväll och avnjuta bra musik och förhoppningsvis träffar vi de andra svenskarna och massa andra så får vi till trevligt sällskap också!

Jag är lat och har fortfarande inte kirrat klart cvt, jag vet asdumt men det kommer ! he he.
Annars för er nyfikna har jag nog redan fått upp ögonen för fin kille, som dock inte är i sydney längre men kommer tillbaka om 2 månader, svensk dock;P men vi är ju inte exlusive så vi får väl se vad som kan dyka upp!

Jag har kommit på att jag vill skydive, men ylva vill inte, måsta hitta någon annan som vill testa på't!
Håll tummarna för att jag överlever om jag vågar mig på det, men uppdaterar er om jag tar tag i det!

Nej nu blev det tråkigt inlägg igen! Uppdaterar kankse efter kvällen igen, för nu ska vi börja duscha och dricka vin och fundera ut vad för kläder man ska slänga på sig ikväll.

Ha det så bra i kylan!!!
massa kramar!


Lite nya bilder finns på facebook, ska försöka ta ännu mer bilder, blivit lite dåligt met sånt faktiskt.