Pyjamas party, fest & shopping.

Nu var det ett par dagar sist jag skrev..
Kan ju inte påstå att nått förändrats sen sist men iallafall här är en liten uppdatering.

Har fått brev ifrån soc och ska på möta nångång i april, yeey. 
Har hängt med Sarah och Amy en del, blivit besök på godisbron och en runda på stan och kolla på saker man inte har råd med. Sen hade vi pyjamas party hos mig i torsdags, tillsammans med Jacob och Emil. Så det var fullt hus amsan fick sova på golvet stackarn. Sen i fredags var det dags för fest, först åt jag på Rhodos med mor o far och sen bar det av till grannen som hade inflyttningsfest, Bella B var bland annat där och det är ju inte varje dag man träffar henne, så det var riktigt kul och krogen var riktigt rolig för en gångs skull också, sen blev det efter fest hos grannen igen och slutade med att vi skulle kolla på the shining men den är sjukt läskig så när grabbarna hade gått och Ludde somnat vågade inte jag och Katrin se mer, så då gick jag över till mitt och somna gott. Så igår lördag blev det en sväng till Skärholmen med mor o far, jag kom hem med en ny väska, en plånbok, två linnen, en skinnjacka, en sjal, rakhyvlar och 200 kr i presentkort på HM, as bra! Hade vi haft mer tid hade det säkert blivit bra mycket mer, och särkerligen ett par skor men får bli nästa gång. Sen spenderade jag kvällen hemma själv, med godis och fotboll, somnade till då och då, för sjukt trött var jag. Nån gång runt 2 gick jag till sängen och somna direkt.

Nu ska jag strax iväg och lira fotboll i K-holm, får se hur det går.
Hittar inte min underställs tröja känner att de kan bli kallt utan den.... vi får se....
Hörs.

det går inte framåt iallafall.

Jag vet inte ens vad jag ska skriva.... tog upp sidan, loggade in och nu ingen aning om vad jag vill skriva... Jag menar det händer ju absolut ingenting märkvärdigt i mitt liv, så sjukt uttråkad så det finns inte....  Tack och lov har jag Katrin som granne så det är ju rätt nära för roligt sällskap.

Hur som helst, sov hos katrin i natt för vi skulle kolla på P.S I love you som gick klockan 4 på natten. Den höll gärna på till sex på morgonen och man satt och grina igenom mesta dels av filmen sjuukt bra.  Sen gick vi upp, kollade på Vid din sida, också väldigt bra, och känslig som jag är satt jag och grina till den också. Sen åkte jag iallafall till arbetsförmedligen för lite onödig info, sen upp till skatteverket, sen hämta mamma på skolan och skjusa henne till tågstationen, sen ut till arnö där jag nu har varit hela eftermiddagen förutom när jag nyss var på olearys och hämta lite papper, så imorgon blir det soc och förhoppningsvis får jag pengar så småning om... även om jag hellre skulle ha ett jobb och sen få lön... men men, känns som jag står helt stilla...

Annars är det ju kul när det går bra för andra...vilket jävla skit snack, fick jag bestämma skulle alla vara i min sitts som jag är i nu och jag få alla jobb, skiter väl i om det går bra för andra eller hur ? Jo i mitt läge får man vara självisk, säker på att Amy håller med mig där. Aja..

Sen vad är den här grejen med att gå bakom ryggen på folk ? Fram med sanningen istället, allt blir ju så mycket värre när det kommer bakvägen....


"Oh Im sorry did my back hurt your knife?"

Osocial utan anledning.

Känner mig sjukt osocial...  och alla mina dagar ser precis likadana ut oavsett om det är helg eller inte... jag är så rastlös men ändå så seg att jag kommer inte igång o göra nått.
Min helg ? Börja med träning vid 3 tiden på fredags eftermiddagen sen skulle jag träffa Malin och Bella, vid 8tiden träffa jag Bella, såg på film sen hem och sov typ. Min lördag ? Pratade med Vicky på stan, Ett samtal ifrån Bella och ett sms ifrån Amy som jag inte kunde svara på... Sen gick jag ut och åt med mina föräldrar och sen hem till dem och kollade på tv... jävligt social..! Så ni som skickar sms kan ju börja ringa istället för jag är sjukt fattig och har inte råd att smsa, ring så ska jag försöka svara så ofta jag kan... för jag vill ju träffa folk, egentligen.

Ikväll då? Nyss spelat match förlust med 0-1, sånt som händer. Nu är jag på arnö käkat mat, ska snart åka och handla mjölk och sen blir väl min kväll as tråkig som de flesta andra kvällarna... vi får ser Katrin kanske är hemma.
Funderar starkt på att åka som Au pair till USA, komma iväg lite... det här funkar inte... vi får se......

Nu ska jag åka hem till mitt och vara ännu mer osocial.
Ring om ni vill nått :)
peeeace

with or without you

.


Torsdag, 19 / 3

Torsdag, 19 / 3, Så jag har namnsdag idag, Micaela Josefina. Så grattis till mig.
3 år går fort... sjukt fort.

Igår var det onsdag, det blev ingen träning utan förkrök hos mig och sen ner till Tellus, tillsammans med Sarah, Amy, Jacob, Emil och Jenny. Mycket trevligt var det även om det kunde varit anigen roligare på krogen. Amy sov hos mig och det blev en massa prat alldeles för länge... då min pappa ringde och väckte mig idag kl tjugo i 8 och vid halv nio hämtade han mig, vi åkte mot norrköping, sov i bilen i en o en halv timme om inte mer, sen gick jag och köpte två nya tröjor ifrån Cubus och ett par solglajor från HM, riktigt najs o sommrigt. Sen åkte vi hemåt med på gamla e4an, och pappa tog en trip längs memorielane. Nu är jag sjukt trött och funderar på att ta en powernap innan träningen ikväll, för efter den ska jag ta bussen med Sarah hem till henne. Mysigt.


Nu ska jag kolla klart på top modell sen hem o sova lite.

Sleepover, 19/3 -06

Ännu ett nej.

Det känns bra att allt bara ser ljusare och ljusare ut..... inget samtal ifrån skavsta, antar att det inte blev något jobb där heller ? Fan vilken jäkla tur jag har^^

Pappa har beställt en tv, så den kommer väl om ett par dagar hoppas jag, sen är det bara att börja betala för den, känner att jag gör av med mer än vad jag tjänar....

Knappt något jobb på olearys heller nowdays, inte för att det var det roligaste jobbet men det var iallafall en liten inkomst... nu står jag på ungefär noll... Har lite smått panik nu då när jag inte har något att göra om dagarna.... Blir lite som Monika i vänner, en jäkla massa städande. Men jag har ju rent då iallafall.

Nu ska jag snart åka till lyan sätta upp rullgardinerna som jag köpte för sjukt längesen. Så det är väl på tiden. Ska ta med cykeln till stan också, nu när våren verkar vara på g.

Nu ska jag fortsätta leta lite jobb som man aldrig kommer få.
Vi hörs.
ps. Amy, jag är på din idé, vi bör träffas för att planera detaljerna.

Om det börjar dåligt, kan det bara bli bättre?

Medans år 2008 var det bästa året för mig säkert någonsin, visar det sig att år 2009 verkar vara det sämsta året någonsin... även om det bara är början....

Vid den här tiden förra året hade jag redan bokat utlandsresa med brudarna, kuggat och klarat skrivningen för körkortet, varit på studentfest och haft utställning med Katrin. Dessutom hade jag så sjukt mycket att se fram emot, studenten och balen för att bara nämna något.

Hittils i år har jag flyttat, och det är ungefär vad som hänt.... och vad ser jag fram emot ? Inget... för jag har inte planerat något... och har ingen aning om vad som ska hända.....

Aja, nu ska jag strax ta mina sista pengar och åka o handla.
Fotbollsträning ikväll.
Hörs.

Otursdag? Otur varje dag?

Fredag den 13, för andra gången det här året.
Somliga brukar ha otur på den här dagen, jag känner mest att jag har otur varje dag... Så den här dagen är väl inget undantag för mig.. vi får se hur kvällen blir...

Igår körde jag pulsbalans 30min, och sen boxning tillsammans med Malin i 45min, sjukt jobbigt och idag har jag världens träningsverk i mina armar men det är det värt. Sjukt roligt är det. 

Ikväll väntas fotbollsmatch, sådär halv taggad känner jag, jag är mest trött... vi får se hur det går.
Annars kanske det blir utgång med brudarna eller myskväll med mig själv.. he he....

Idag har jag hunnit med frukost/lunch på stan med My iallafall, as trevligt och sjukt längesen man träffa henne typ. Så vi hade trevligt.  Nu ska jag titta lite på tv innan jag åker hem till mitt och sen till matchen.


Vi hörs då.
ps. Ska hämta mitt paket från ellos idag, yeey,

Nä jag är fan depp.

Nu har jag tränat gång 30min och core 30min, jag är helt slut.

Men med all rätt att vara depp, fan jag skulle fått det jobbet, jag ville ha det jobbet... men det är klart man vill ha allt man inte kan få.. men jag va bra på intervjun och jag är fan utbildad bartender. Jag skulle haft det jobbet !!!


Så nu är jag sur.
Ska åka hem till mitt snart och sitta där ensam och tjura lite till.

Vissa ska tydligen inte jobba.

Tisdagen den 10 mars börjar gå mot kvällen och jag har inte fått något samtal ifrån Pacha Toxic, så de var alltså inte menningen att jag skulle spendera min sommar nere i den grekiskavärmen.. tråkigt men sant.
Kanske åker jag någon annanstans och hittar jobb tillsammans med Lina, kankse Magaluf ? Vi får se..

Var ju på en till intervju idag, så vem vet mot alla odds kanske jag får det jobbet. Om inte så är jag väl menad att för alltid gå arbetslös och spendera havla mina helger på olearys för en lön som gör att jag kan göra absolut ingenting.

Jag är inte deppig så.. är det inte menningen så är det inte.
Var på arbetsförmedligen idag också, snack om jobbgaranti, man får det i 15 månader max, så om 15 månader kanske jag bör börja oroa mig om att hitta jobb ?

Aja, vi får väl se....


lite smått stressad o nervös... igen.

Ute på arnö igen, de ska ju eventuellt fixa ventelationen eller nått i lägenheten mellan 7-16 på dagarna och jag vill inte vakna upp med massa okända snubbar där, så idag och imorgon och på onsdag sover jag nog på arnö, för säkerhetsskull.

Jag sitter lite på nålar här, inget samtal idag, imorgon äre som gäller eller inte alls. Inte nog med det så har jag ovanligt mycket att göra imorgon, först intervju och sen till arbetsförmedligen. Så är lite nervös för morgondagen, mer nervös än vad jag var i söndags.. och hur svårt ska de vara att komma på ens egna svagheter ?  Jag är helt enkelt bäst på allt, antar jag.

Igår kollade jag på High School Musical 3 och Sagan om ringen 1, båda var bra och jag somnade sjukt tidigt, vilket resulterade till att jag vaknade tidigt idag, spendera mesta dels av dagen framför tvn. 

Nu ska jag återgå till oroandet.
Skriver säkert imorgon.
Hörs

"-You're smiling.
- No Im not.
- Yes you are I can tell by the way your mouth is. "

Chandler & Joey

Säsongsjobb på Rhodos, vi får se...

Så har man precis kommit hem ifrån Stockholm.
Tåget upp gick klockan 10.13, och jag kunde inte bestämma mig om jag var nervös eller inte, vi kom snabbt fram till Hilton Hotell, där vi samlades allihop som skulle in på intervju, drygt 30-40 pers?  Info möte och allt verka toppen, sen personligintervju, där jag nog lyckades göra ett bra första intryck, jag är hur som helst nöjd, men det är nu det jobbiga börjar, frågan om man får jobbet eller inte, och om man får det när man ska åka ner ? 12 april är första nerresan.  Håller tummarna för både mig och Therese så man känner nån på planet. Men vill det här inte gå vägen hoppas jag på mer tur under nästa intervju och tröstar mig i Katrins sällskap.  Tiden får visa.

Nu ska jag snart åka hem till lägenheten.
Så vi hörs.

Ett köp via internet.

Igår gick jag och la mig innan tolv, halv tolv tror jag klockan va när jag slockna.. var helt slut, men efter pulsbalans och box så är det inte så konstigt.. Idag gick jag upp strax innan tolv också, så jag var lagom utvilad, åt flingor till frukost och sen bytte jag om till träningskläder, gick ner till gymet strax innan tre för att köra ett gång pass 30min, och då märkte jag hur slut min kropp var, jag hade noll ork eller energi, men jag tog mig igenom passet och promenerade hem, tog en dusch och kolla på top model 3 repris.

Nu sitter jag på arnö... fixat lite grejer och precis beställt från Ellos, för första gången köper jag något över internet och hoppas på gott resultat. Det blev en svart kavaj och ett par sandaler för sommaren, I love it.
 
Levereras inom 8-10 dagar.

Ikväll ska jag kankse träffa Sarah efter hon jobbat. Vi får se.
Nu ska jag åka hemåt för jag dör av hunger.
Så vi hörs.


Trött, förvirrad och nervös.

Sjukt trött är jag, jag skulle kunna somna nu om jag bara la mig ner. Var uppe med tuppen idag känner jag, kl halv tio ringde klockan, upp fixa till sig och iväg till arbetsförmedlingen fixa lite med papper där, sen hämta papper på soc, sen vänta på att pappa skulle hämta mig.

Vi åkte och kolla på olika tvapparater, men fan va kaos det är.. hur vet jag vilken jag ska ha ? Och vilken som är bäst ? Mest förvirrad över vad säljarna stod och sa.  Vi åkte till onoff och elgiganten, nu får vi se vilket vi väljer sen. Men blir nog elgiganten som det ser hur nu, ska diskutera med plånboken bara, så jag kan få ta ut ett lån hos henne och sen iväg och köpa min 37 eller 40tums tv. Vi får se.

Snart ska jag hem till mitt, och ikväll blir det träning två tunga pass, pulsbalans 30 och box 45.
Ledig imorgon skööönt, och jobb i baren på lördag ! :)

Intervju på söndag som jag är så sjuuuukt nervös över...  tåget går tio över tio, och morgon människa som jag är så återstår det att se hur bra skick jag är i på intervjun.  Aja, all in good time.
Hörs.

Den här dagen känns ganska tråkig....

Tisdag, och jag gör ingen nytta alls..
Sov på arnö i natt orkade inte åka hem igår, dessutom ville jag kolla på Ally Mcbeal som går kl 2 på fyran, och den kanalen har jag ju tyvärr inte, så det var lika bra att övernatta här. Sov till 12 ungefär riktigt skönt, vakna och upptäcker att min pappa inte är hemma och nu är kl 13.40 och min pappa är fortfarande inte hemma jag börjar bli orolig, dessutom var jag sugen på att åka och köpa en ny tv idag, får helt enkelt ta och ringa honom strax, jag menar något bra måste ju komma ur den här dagen.

Ikväll blir det som sagt träning, gång och core, jag har lite små ångest över core passet då jag hatar det, men men kanske går bättre idag än sist jag testa på det som ett av mina första pass på ett år typ, vi får se hur mycket jag orkar ikväll. Efter träningen och duschen ska jag iallafall göra sallad och sätta mig framför tvn och vänner, för sånt är bra! (Man får helt enkelt passa på medans man har både tv och dvd)

Nu ska jag ringa min pappa.
Skriver säkert sen igen...
Hörs.

Träning fulltut.

Helt slut, och kl är bara nio, jag är fortfarande ute på arnö, eller jag åkte tillbaka hit efter fotbollsträningen. Jag ska snart åka hem till mitt, göra lite natt mat eller iallafall en natt sallad tror jag !

En massa träning väntas i vecka,

Måndag (Idag har jag kört)
CMS Gång 30min
CMS Pulsbalans 30min.
Fotboll 90min

Tisdag
CMS Gång 30min
CMS Core 30min

Onsdag
CMS egen träning 60min.
Fotboll 90min

Torsdag (torsdagen är osäker men skulle tro de blir såhär)
CMS Box mix 30min
CMS Dans mix 30min
CMS Pulsbalans 30min
CMS Box 45min
Kan bli ändring.

Fredag
CMS Gång 30min

Lördag
CMS Gång 60min

Söndag
Ledigt.

Sen börjar nog nästa vecka likadant.

Nu vet ni.
Hörs.

Ett steg i taget.

Uppe med tuppen idag, eller nä jag gick upp vid elva för att träna, gång 30min och pulsbalans 30min, sjukt skönt att träna mitt på dagarna, mindre folk och mer ork, och om en timme ungefär ska jag iväg och träna fotboll.

Jag hatar när allt är så komplicerat och när allt ska redas ut, jag är inte den som förlåter hur lätt som helst, eller ibland men nångång måste man säga till på skarpen. Men jag gillar inte och ha ovänner, men folk får hålla sig till gränsen. Det blir ett steg i taget och förhoppningsvis går man åt rätt håll.  Svårt dock att få tillbaka det som vanligt.  Vi får se vi får se.

Bella har fått lägenhet och jag får säga hejdå till dvd och tv, KUL, ingen dator ingen tv, jag kommer dö eller nått. Men min mor har kanske löst det, jag får eventuellt ta ett lån av henne utan ränta. YES.  Så i veckan ska man väl försöka komma iväg till elgiganten eller onoff för en bra tv och dvd.

Nu ska jag kolla om tvätten är klar... tar sån tid innan man får en tvättid i lägenheten, och jag vill inte boka in mig för tidigt tänk om jag inte har något tvätt när det blir min tur ? Så jag fixar det på arnö. 
 
Hörs.

Sjukt trött efter folkchock på olearys.

Söndag, och jag kunde inte sova längre än till halv ett, och nu är jag sjukt trött... men men.
Uta på arnö käka frulle här (har knappt nån mat hemma)  Nu ska jag snart bege mig mot oxelösund för fotbollsmöte, och jag kan inte bestämma mig om jag ska fortsätta eller ej, eller nä ja ska sluta med svårt o säga när.

Förövrigt fick jag värsta chocken igår... jag stog själv i garderoben på olearys,  och för första gången på riktigt länge var det sjukt mycket folk där och vi var underbemannade, helt sjukt. Jätte stressigt och mitt igår nyduschade hår är idag smutsigt efter alla jackor jag fick springa emellan. Men det var kul att det var mycket folk, vi i personalen behövde det alla har varit så ner deppade. Kan ju hoppas på att det blir lika många nästa helg ? 
Efter jag jobbat igår skjusa jag hem min lite allt för onyktra stora syster, och kom själv i säng runt 4 tiden.

Ikväll blir det nog filmmys med Bella och Malin.
Men nu ska jag kila.
Vi hörs.