I come from the land down under

(rubrikerna den här veckan verkar ju vara inspirerade av låtar he he.. hm)

Igår gjorde jag min tatuering, det känns jätte bra, det jobbiga är ju varje gång man gjort en vill man göra ytterligare en till.. men nästa får jag nog göra i Australien.
Det känns bra att det också går framåt hela tiden... jag mår på topp när jag tänker på det!
AWESOME ska det bli!

Sitter och kollar lite datorer nu men jag är ju så dålig på sånt...blir galen vet inte vad som är bra och inte.
En HP är enligt Bella den bästa.. och ja jag har hittat några som inte är så fasligt dyra...
Har ni några andra tips och råd på vad jag ska tänka på så säg gärna till !!

 

Det gick sådär och bestämma vilken bild som skulle upp.. men där har ni den.

Snart är det idol igen.
Hörs sen kankse.


knock you down.

Nu har jag suttit i säkert två timmar och lockat håret..
Och nu har jag sminkat mig och klätt på mig, åker till oxelösund om 30 min och kl 14 ska jag tatuera mig, känns riktigt bra, lite nervös men inte så farligt.

Sen ska jag Malin och Bella fika.
Kankse kommer piggy förbi tatueringstudion och säger hej om hon mår bättre idag.
Ikväll vet jag inte alls vad som händer, jag ska nog vara i lägenheten och plocka lite, och kolla på idol, det återstår och ser om någon vill va med, känner mig lite förkyld fortfarande, men på bättringsvägen.

Kankse kommer det upp någon bild sen,... måste ju bara hitta min kamera också..

Hörs då.

part-time lovers

Nånting sånt..

We are undercover passion on the run
Chasing love up against the sun
We are strangers by day, lovers by night
Knowing it's so wrong, but feeling so right



Stevie Wonder - part time lover.
Mmm den gillar vi.


Nu ska jag lämna datorn.
Skriver imorgon igen I guess.

How does a loser ever win?

Känner mig trött och förkyld och det gillar vi inte.
Har försökt kolla upp mer med visum men verkar ju inte funka någonstans så imorgon får jag nog ringa till Australienska ambasaden och höra med dem.

Och på tal om imorgon så är det dags för tatueringen då, jag är taggad och lite nervös.
Asabra med namnsdag också så har man en ursäkt till att skämma bort sig själv^^

Idag har jag varit på IKEA med sis, hon köpte lite allt möjligt och jag köpte bara batterier, men min fmsändare som ja skulle ha batterierna till är borta... kan hända att jag packat ner den i en flytt kartong.
Ja jag har ju börjat packa ner lite skit nu, och det är sååå tråkigt ... men sånt måste göras också.
Känns dock as jobbigt att jag måste lämna massa snygga skor hemma i sverige, men å andra sidan kan man inte ha alla skor i värmen.

Nu ska jag kolla på surfthechannel och titta på Ally Mcbeal!
Skriver kanske sen.


inget vettigt alls att skriva här.

Jag vet att jag nyss uppdaterade typ, men har man tillgång till dator så har man, dessutom ska jag åka hem till mitt snart!

Det blir hemmakväll själv och det känns skönt, är så hängig och trött iallafall, ska köpa lite ben&jerrys, och bara ha mysigt framför tvn, det ser jag fram emot! (dessutom måste jag ju passa på och hänga i första lägenheten nu SISTA månaden)

Imorgon ska jag nog åka till Bella, kanske sova där om man får.. för på tisdag ska jag ändå vara i oxelösund för jag ska tatuera mig då, JA JA JA JA!

hejdo.

Tell him

Nyligen kollat klart på säsong två av Ally Mcbeal, och börjar gilla hennes themesong mer och mer.
Men det är jobbigt att jag är klar med den här säsongen också för nu har jag redan kollat på mina tre nya inköp av säsonger, och jag får INTE köpa mera nu för jag MÅSTE spara alla pengar mer eller mindre.
Men när jag väl får tillåtelse att köpa mer så står säsong tre av Ally Mcbeal, How I met your mother, beverly hills och säsong fyra av That 70's show på tur.

Fick nyss höra att jag fått min lägenhet uthyrd, så det känns great, ett steg närmare, ska nu alltså betala den sista hyran på den här lägenheten på iallafall ett år. Sen får vi väl se om jag kommer tillbaka och bor där igen eller om jag säger upp den då.
Så bör ju börja packa ner massa grejer nu när oktobermånad börjar.
Det är mer på riktigt nu.

(huvud innehållet på inlägget skulle jag nog vilja tillägga)

Igår hur som helst så hade jag en riktigt bra kväll hemma hos Linnea, det blev ingen utgång då kön var alldeles för lång men vi hade det roligt ändå, så det lär ju göras om igen :)

Jaja nu ska jag som sagt betala räkningen.
Får se hur kvällen blir jag är ju typ förkyld så lär ju bli att sitta hemma kolla på nån film och äta lite Ben & Jerrys.


All in.

JA JA JA JA JA.

Försökte sova en stund förut gick sådär, halv sov i en timme bara... så känner mig fortfarande lite trött, men det får vi ignorera nu, ska ta en av Katrins underverks tabletter sen som jag fick när jag mådde dåligt i Norge, men aldrig använde.. tur var väl det då jag nu behöver den mer.. Jag har precis ätit,duschat och nu ska jag röra mig hem till mitt för ombyte av kläder och sminkning! Sen är jag ready to go. Känns skönt att jag vet vad jag ska ha på mig och har en backup på det dessutom. Asataggad nu!

Sen bär det av till förfest hos Linnea och Carl och trevligt folk, förhoppningsvis och förmodligen så blir det Tellus efter det!

Bella tänker på dig stackare som ligger hemma i sängen, men det är ju rätt skönt det också ibland.
Ring om du vill <3

Men hörs då.

Så mycket för fredagsmys.

Igår blev det inte mysighemmakväll, nej, jag och Malin åkte till Erik för förfest, jag drack inte men vi hade riktigt roligt där sen blev det Tellus, och jag säger inte mer än att jag aldrig mer kommer vilja gå ut på en Fredag. Och att dem verkligen borde vara hårdare på 20årsgränsen på lördagar.

Kunde inte somna direkt när jag kom hem heller, hade ont i halsen och var täpt i näsan, sjuktjobbigt, vakna idag och halsen känns värre och jag känner mig riktigt trött och hängig, var nere på stan en snabbis med Malin och köpte vin.
Jag borde sova nån timme så jag orkar utekvällen ikväll, för då är det all in och så är det bara !

Nu är jag ute på arnö och lyssnar på Looptroop, ska duscha sen och så måste jag kolla upp vad jag ska äta.
Men först blir det nog lite sömn, som sagt.
Vet ju dessutom nästan vad jag ska ha på mig, det känns bra.

Så jag uppdaterar väl sen!

Fredagsmys.

Idag sov jag jätte länge tills jag blev väckt av Bella iaf, kl halv tolv, vilket egentligen bara var bra för kl ett skulle jag vara klar att möta Vicky och det var jag trots att jag haft dålig hår- och kläddag.
Vi gick runt, köpte ett armband och ett par lacktajts, 150 kr allt som allt, jag är nöjd.
Bokade tid för tatuering också på tisdag på tisdag på tisdag :) Ser vi fram emot, och inte mer än 500 skulle det kosta så jag är nöjd, det är ju billigt för att vara sverige tycker jag nog, lite nervös är jag för jag har aldrig fått vänta på att göra nått sånt här utomlands så bokar man ju inte tid, så nu är man lite pirig.

Ikväll blir det nog bara fredagsmys troligtvis iallafall.
Blev bjuden till Martin för tacokväll med han o några men vet inte, kanske hittar jag på något med Malin eller så åker jag till Bella, men just nu är jag mest seg faktiskt.. får se om Fredrik ville ha skjus till trosa så kanske jag ställer upp med det. Vi får se... ja kl är tio över sju och jag har fortfarande inte bestämt min fredagskväll känns ju bra, men imorgon är det ALL IN och så är det bara.. asataggad ska festa med Linnea, Malin och dem, blir väl eventuellt utgång o i såfall blir det ju tellus.

Min kusin hörde av sig idag, tycker det är en asabra ide att jag ska åka till Australien och att det fanns en del jobb och han har ju kontakter så det känns fint. Mer taggad idag än igår.

Ja nej jag ska väl inte bli långvarig. Hörs då.

otaggad.

Nu uppdaterar jag ju för fullt känner jag... kankse för att jag jämt är ute på Arnö nu när Katrin inte bor i dörren brevid.

Jag vet inte vad jag ska skriva riktigt..
Har städat och bäddat om i lägenheten, känns bra, skulle dock behöva damsuga men min damsugare är ju sönder så det gör det hela lite svårare.

Och nu känns det ungefär som om jag vill slänga mig i sängen och skrika in i en kudde.


Ska duscha... sen typ lägga alla planer på hyllan för jag orkar inte nu.


Asamycket fest i helgen vill jag ha!


allt allt allt allt.

Jag vet det blir inga större förändringar på bloggen men jag orkar inte mer.
Har pratat i telefon med Bella igen hon var piggare nu.

Shit sitter och kollar runt på massa grejer jag vill göra.. och jag vill göra allt...
Bartender utbildning [x]
Surfcamp, visst det kom upp idag men jag vill, känner mig sjukt taggad
plugga i santa monica också ordentligt och få en utbildning.
Sen vill jag ju se allt..
Australien, jamaica, bali, thailand, laos, kina, kapstaden(eller annan stad i afrika), amsterdam, aten, london, paris, kuba- ja allt i västindien, brazilien, mexico, och usa såklart.. finns säkert många fler ställen jag missat nu i all hast, men jag vill se så mycket och uppleva allt.. för att sen kanske bo i Peru också.
När ska man hinna ?
Och hur ska man ha råd ? En sak i taget ja visst, men vart börjar man? Jag har hittils kunnat kryssa för en sak av allt.


VART BÖRJAR MAN ?

fixtrix

Håller på att fixa med bloggen, ja det går väl sådär och snart ger jag upp...
Malin är hos Bella och tittar på när hon städar och vill att jag kommer dit... känner mig inte helt sugen på det alltså.

En annan Bella ringde nyss, allt verkar gott bra, och hon var så borta.
As kul och snacka med!
Tänker på dig piggy, och ska komma och hälsa på dig när du är home again :)

Nu ska jag fixa lite till och sen ta tag i mig själv och göra mig i ordning...
skriver väl sen igen, nu när jag ändå har tillgång till en dator.


Juste... Lina skrev och länka mig om en surfsida, hur coolt skulle det inte vara att vara grym på att surfa då? Och sen ta sig an australien? Shit, jag är så förvirrad... men har kollat lite mer med visum och internationellt körkort.

mitt i natten.

Tänkte fixa och trixa med bloggen men det tog mig 2 timmar att ens få in mina bilder på datorn så jag orkar inte just nu.. det är ju höst nu så den behöver lite förnyning.

Vad ska jag göra imorgon då?
-Träffa Amy.
-Kanske fixa blogg?
-Träffa Bella E och snacka av mig rejält igen.
-Kolla upp jobb i utlandet + kolla det där med visum igen.. måste ju ta tag i det där nu.
-Tatueringsfix.

Uff.. massor att göra.
Ska sova nu.
Go'natt


helt vanlig TISDAG.

Så igår blev det inga gumistövlar eller armband... lagom glad var jag efteråt.
Armbanden verkade vara slut (även på hemsidan, DOH), stövlarna finns bara i dem större affärena så jag ska beställa hem dem när jag orkar och får tid.

Idag åkte jag och hälsa på min syster, och kollade lite resor upp till ösd, får väl se om Lollo ska med eller vem jag nu åker med eller om det blir själv..
Sen har jag varit på stan med Balle aka piggy, vi åt en god toast på Huldas och jag köpte nya örhängen på JC, mer har man ju egentligen inte råd med..
Nu är jag på arnö som jag typ varit varje dag sen jag kom hem.. och snart ska jag hem till piggy och hänga lite.

Så vi hörs då.

så himla trött hela tiden...

Igår var det söndag och egentligen en riktig sov dag... var hur trött som helst, vaknade vid 1 men kunde ändå knappt hålla ögonen öppna... jag gick iaf en sväng på stan med malin strax innan affärena stängde, åt lite på donken och köpte nya asasnygga skor, pappa betalar yes yes yes (armarna i luften), men om man såg hur mina svarta tygskor såg ut eller mina vitabasket skor så förstår man, dessutom kosta dem här nya bara 300 kr, så det var ju som hittat.
På kvällen blev det film mys med Malin också, lite godis och Charlies Änglar gick på tv och även Martin kom förbi en stund, sen när dem drog vid halv tolv, så kollade jag på How I met your mother, lika bra som vanligt... men när första skivan var slut orkade jag inte byta, men kunde ändå inte somna... trots att jag hade varit trött hela dagen typ... Så det var riktigt jobbigt, satt och kollade på massa bilder i fotoalbumet och blev nostalgisk.

Tror jag får mina sömnproblem när jag känner mig stressad och har beslutsångest och inte riktigt vet vad jag ska göra... jag hatar det... kan inte någon bara bestämma åt mig, men men.... har varit trött hela dagen idag... inte gjort något vettigt alls känns det som... ska nog köpa morötter och dip ikväll och sätta på någon bra rulle.

Hatar att Katrin inte är min granne längre jag mår helt seriöst dåligt utav det.. var alltid så skönt o bara gå till dörren brevid och hänga och alltid ha kul..

Nu ska jag stressa in till Lindex för att köpa ett par gummistövlar och ett armband:)
För att bli på lite bättre humör.
Peace

jo Sara jag ska skriva mer.

Hemma ifrån Norge nu, och det blir nog inte att bosätta sig där....
Men nu är jag tillbaka på ruta ett, och inte har en aning om vad jag vill göra... beslutsångest jämt..
kapstaden, australien, europatrip... aja måste ta en paus.. måste förresten prata med Lina, så om du läser det här så vet du de nu.. :P

Klarade dessutom bara 357 dagar av renlevnad, men det gjorde jag ju bra.
Blev fest igår, förfest hemma hos Linnea vilket var riktigt trevligt! Och bör ju göras om.
Sen blev det tellus, vilket också var roligt, för ovanlighetensskull.
Nog om det.

Ikväll vet jag inte vad som händer..eller inget spikat iallafall.
Blir väl eventuellt häng med Malin och Bella b, får se vad vi hittar på..
Vill kanske festa ikväll också, eller iallafall gå ut och träffa folk.
Men men vi får se.

JA JA JA JA JA.

Nått sånt så länge.. hörs.

Norge.

Nu sitter man i Norge igen, denna gång 87 trappsteg upp och det var ett helvete att springa upp och ner för att bära upp allt som skulle med.
Jag sitter nu och väntar på att Katrin ska komma hem med lite frukost, såhär kl 13.00.
Pakke är på jobbet, Jacob är och hämtar Andre ifrån hans jobb vad som händer idag vet jag inte riktigt, kan väl bli en sväng på stan eller liknande.

Vi kom fram kl 4 i natt så skönt med sovmorgon idag!
Jag körde gärna ifrån Örebro och hela jävla vägen rena turen att jag inte somna.

Vet fortfarande inte hur jag ska göra med allt, inget är spikat.
Aja, det visar sig, ska ha sjukt kul den här veckan iallafall!
Hörs då.

senaste veckan..

jag har nog den här veckan typ bara hängt med Katrin, men man får passa på för att på söndag flyttar hon.
Vi har hunnit med lite av allt, stan, filmkvällar så har vi även bakat, vi gjorde brownies eller typ muffins, som blev grymt goda men vi kan ju det där så inget chock där!

Nu är det helg, eller det är fredag iallafall.
Ska nog åka med Bella upp och hämta Malin i Uppsala... sen ikväll blir det nog lugnt, eller ska nog hänga med bella b, och kanske med Katrin och dem också.
Imorgon väntas fest och på söndag ska jag till Norge och hälsa på.

Jag är förvirrad som alltid och ska därför inte skriva något mer.
Ha de fint.

barskolan reunion.. typ ?

Skärpning på uppdaterandet.

Jag hade så grym helg den här helgen 28-30 augusti.
torsdagen kom Moa från barskolan, vi snacka massa skit åt massa gott och hade en riktigt trevlig kväll!
fredagen kom alla andra från gruppen som skulle komma, favoriten Jonte, Evelina, Jessica, Tina och Jennie, vi åkte och handlade frukost och sånt. Sen for det hem till mig för massa drickande..
vi spelade med andra ord och jag kickade ass tillsammans med Evelina på andra omgången vi vann med säkert minst 12 pluppar före dem som kom tvåa.  Sen när alla kände sig lagom runda om fötterna så gick vi ner mot hamnen och hamnmaggan, där blir det inte så mycket mer alkohol för min del jag smakade av dem andra, vi dansade lite och hade riktigt trevligt, sen blev det taxi upp till kosmos för en pizza och sen hem och "efterfesta" blev väl mest somna dirr.
Lördagen hade jag bra schema sova till 12 (alla vaknade runt tio, så schemat blev framflyttat men slutade perfa), jonte börja dricka direkt, rätta takter, sen åkte vi och handlade massa god mat som vi skulle hem till mina föräldrar för och förbereda, alla badade även i poolen förutom jag och Moa som tyckte att 20 plus var alldles för kallt för att vi skulle hoppa i.
Drack massa drinkar(typ screwdriver), bacardi breezer o öl. Vi åt gott.
Sen vid åtta skjusa mina kära föräldrar oss i två bilar hem till mig för att byta skor och sånt sen fick vi skjus ner till hamnen där det var reggae kväll på skeppsbron vilket var så grymt!
Blev en hel del drinkar där inne också, jag vistades ovanligt mycket på dansgolvet.
Sen var det hemgång vid 2 då blev det pizza igen och efterfest hos katrin jag satt i soffan och kände mig väldigt social.. sen sova.
söndagen börjar alla vakna vid 10-11 den här dagen också... ett helvette alla skulle packa och ösa och jag ville bara dö.. inte så jätte bakis så men jobbigt och gå upp tidigt... Sa hejdå till alla mellan kl 12- 14, skit tråkigt för jag hade sån jädra kul helg att jag hade gärna festat med dem hela veckan!
Vi som toppa fyllen den här helgen var ju iallafall jag, jonte och jessica ett jäkla ös på oss.

Nu flera dagar senare så har jag fortfarande disk kvar, det tar aldrig slut.
Tråkigt att inte alla kunde komma dock.

Ajaa det var helgen, ska försöka uppdatera snart om planerna som väntar närmsta tiden!
peace.