cause i dont even miss her

Men hur hårt har jag inte jobbat denna vecka då?
70h på 5 dagar, slå de ni !
nu är jag i nyköping och hälsar på, fixat så jag får nytt svenskt bankkort, fått veta att mina skattepengar kommer i DECEMBER, vilket skämt, bara för jag 'utvandra' förra året..  varit på försäkringsbolaget och ska fylla i ett papper därifrån ifrån allt som blivit stulet.  Och sen hitta puk koden till mitt svenska nr så jag kan ringa comviq imorgon och sen beställa pappren så jag kan fylla i och få nytt körtkort... så jävligt kul o vara hemma när man bara måste fixa massor. Men idag passade jag på och shoppa lite också, en baseballjacka, puma skor, hårinpackning, och lite underkläder.. kankse blir nått mer imorgon.
Imorgon drar vi till peace and love också förresten, jag och katrin tar bilen och möter upp resten där uppe.


Jag sitter vid mammas dator som har jobbigt tangentbord så orkar inte skriva mer, vi hörs.
Puss

hard work

Jag gör ju inte mycket annat än o jobba!
Trots att jag missar allt festande och socialt umgänge :p så trivs jag ganska bra, längtar till den 7 juli då jag får min Fugazi lön och sen den 20 då ja får maxbo lönen! (yes en månad kvar till de) Maxbo blir bättre även om det är långt så blir det lättare med norskan och jobbet där typ, sen är det ju några roliga jobbarkompisar, Elin tillexempel.

Jobbar denna vecka :
idag: 13-21
tisdag: 13-21 och 22- ca06
onsdag: 08-16 och nångång efter 18 - ca06 
torsdag: 14-21 och 22- ca06
fredag: ledig maxbo och sen Fugazi tid oklar.
lördag: 09-18 och efter 18- ca06
söndag: Ledig och kommer till Sverige, wohoo!

Nej nu orkar jag inte skriva mer.
Men vi hörs när jag får tid nästa gång.

not what I should do

Men hur glad har jag varit då?
Gick iallafall till Polisen här om dan, kan ju hoppas på att dem får in någon väska eller får någon sort av kompensation för min väska! Damn it.  Men jag orkar inte skriva om det eller vara negativ.

Kan ju säga som så att när jag jobbade i söndags fick jag 1200nkr, woho!  Men nu har jag varit ledig ifrån Fugazi hela veckan men det blir jobb där imorgon och på lördag! Hade dock min första dag på Maxbo i tisdag och jobbat där fram till nu ledig imorgon och jobbar sen lördag! När ska jag sova är frågan?  Morgondagen börja 1700 på fuggan sluta kankse 0600 börja klockan 1200 till kl1800 på maxbo sen tillbaka in till city och jobba på fuggan från säkert 1900. Pengar pengar pengar! Ledig söndag ifrån båda jobben som det ser ut nu, men kan mycket väl bli jobb på fugazi på söndag! Men det är okej, dricksen är bra på söndagar!

Ikväll då? Jag och Isabella B ska ta oss ett par kalla (eftersom jag inte alls egentligen borde sova) Men sen ska vi ut på Fugazi också och lyssna på reggae och dricka 25nkr's öl. Så efter denna öltorsdag så kommer det nog att dröja ända till Peace and love innan jag får dricka igen. Har skrivit ut scheman ifrån Maxbo och jag jobbar asmycket även om jag bara är deltid/extra anställd.. doh! Väntar med iver på juli schemat ifrån fuggan!

Jobba jobba jobba....
jag gillar't.. inte.
Nu ska jag snart kila. hejdo

just what I was waiting for

inga medgångar utan motgångar, uppenbarligen.

min gårdag? slutsats : kass!

Toktrött som jag sa, blev bara dusch, en trikktripp med Bella och sen mot jobbet, 18.30. Där börja vi dona i baren och ställa i ordning. Vad händer då? jo klämmer tån i kyldörren när jag ska hämta vin,  ignorerar det för jag kan inte gå hem efter 30 min på jobbet.. asseg hela kvällen så hör knappt vad någon beställer och det blev en del fel. Klockan gick ganska segt men snabbare än i fredags. Sen kl 02.45 tar jag upp min spegel ur mig tygväska som står bakom baren, lägger tillbaka spegeln överst i väskan och fortsätter jobba innan vi stänger, städar och fixar allt klockan 05.00 VAR ÄR MIN VÄSKA ??
Jo då har någon jävla idiot sträckt sig över baren snott min väska som innehöll ungefär hela mitt liv!!!  hittar min spegel på golvet på framsidan av baren.. DOH! Så jävla värdelöst... och jag kan fortfarande inte bestämma om jag ska skratta eller gråta... mår så satans dåligt, så typiskt bara för man får lite flyt så ska det komma nått sånt här skit och hända...  Det hade varit sån jävla skillnad om jag hade glömt väskan eller tappat bort den själv, men att nån snor den ifrån mitt jobb!!! Jag blev liksom påmind om varför jag inte gillar Oslo, fult språk och lika jävla kasst regnväder som hemma... åh så fruktansvärt negativ nu!

Och inte nog med det, kl 21 ikväll börjar jag jobba igen, hur sugen är man liksom?

Väskan innehöll iaf : smink ca 800kr, katrins tröja för 500kr, mobil 1700 kr, plånbok med 1000 NORSKA kr, bankkort, körkort, nycklar (som inte ens var mina!!) mobilladdare och en massa annat.

Så nu ska jag sura lite mer och se ut som skit för jag har inget smink!!!!!!!!!!!!!!

I like what I do

Hur trött är man inte då? Mye !

Började som jag skrev igår kl 16.00 skrev ut mig kl 03.30 så totalt 11,5h! Det var den längsta dagen hittils på Fugazi, inte bara för att det nästan blev ett 12h pass, utan det tog sån jäkla tid innan klockan han bli ens nio och sen ännu längre tid innan klockan blev 12 osv.  Men det var roligt till och från faktiskt,, jag gillar att vara den nya på jobbet iallafall hos vissa. Klockan 18.30 börjar ett nytt pass, vet inte om det är vanlig nattklubb ikväll eller bara sommarfesten som är tanken, men vi är iallafall 6 bartendrar (vilket känns onödigt många?), jag ska jobba inne dag och det ser jag fram emot med Aleks och Lina. Hoppas dessutom på mer dricks än igår, kom hem med ynka 300 nkr.

Jag sov hos Isabella i natt, gumman kom upp och öppna dörrarna och gav mig flingor med lite yoghurt då jag inte hade ätit på 14 h ungefär. Sen somna jag som en tok i sängen efter ett konstigt telefonsamtal med Katrin. Idag skulle jag ha hoppas bungejump, eller jag blev tillfrågad här om dan utav Aleks på jobbet om jag skulle med och innan jag somna igår hade jag bestämt mig för att följa med och våga hoppa... vi skulle åkt klockan 10.00, jag vaknade 09.30 död och ångrade mig så blev inget hopp, dom åkte och det var säkert awesome men jag tror inte jag hade vågat ta klivet, och sen lägga 600 nkr på det kändes sådär.

Jaja nu ska jag göra nudlar och sen iväg och träffa Isabella innan jobbet.
Hörs imorgon kankse:)

work work work

Jag tänker inte börja inlägget med och klaga vilket var tanken... om man tänker efter hade jag typ semester i 6 månader! Så det är inte mer än rätt att jag jobbar massor(?) nu!  och så mycket är det väl inte heller egentligen men det sura med natt/helgjobb är att man missar alla fester och man blir asseg på dagarna!  Igår jobbade jag ifrån 19.00 till 06.00! 11 timmar!!! Sen när nån frågar när min rast var kan jag ju säga JAG FÅR INGA typ!  Men jag fick 550 nkr, så det är ju nice, liksom jämnar ut sig med shoppingen ifrån igår!

Snart ska jag jobba igen 16.00 till gud vet när. Känner inte för att komma därifrån kl 06.00, men risken finns! Sen sova hos antingen bullarna eller hos bella och dem, beror väl lite på vem man får tag i! Imorgon jobb igen ifrån 18.30 tror jag! Långa pass nu alltså! Dumt att man inte kan byta av!

Det får räcka såhär.. vi hörs kanske imorgon, om jag orkar!

feel goood

Men hur bra går det inte då??
Intervjun idag gick som på räls kan man säga.. jobbet var mitt direkt.. så på tisdag kl 0800 börjar jag på Maxbo bygghandel :) Det är alltid nått. Och snart ska jag iväg till jobb nr 1, börjar kl 19 idag får se när jag kommer därifrån.. har ätit lite pasta o pastasås nu innan så håller mig väl till 5-6 imorgonbitti??

Ville bara meddela detta..
Så idag har jag shoppat lite som belöning och vad har man annars dricksen till? Det blev iallafall från H&M en bikini, leggins och ett beatles linne, och ifrån urban blev det ett randigt linne och en gråkort tjocktröja!

Sådärja.. vi hörs!
jag mår bra.

johnny was a good man

Lovat att uppdatera mera så jag gör mitt bästa.. det tråkiga är ju att det inte blir några bilder då min kamera är sönder, men jag ska väl köpa en ny så småningom! En system digital kamera (sån som alla i Oslo har).

Jobbade igår 21.00 - 05.30, sen hemma vid sju. Sov. Uppe vid 13.30, fixa dona och sen på intervju som jag inte alls vet hur det gick.. inte så bra känns det som. Men det var bara nåndag i veckan jobb. Så vet inte om jag vill ha det, ny intervju imorgon kan ju hoppas på att den går bättre!

Snart kommer Katrin hem, då blire lite chill innan vi ska städa hela lägenheten och sen ska vi nog träffa Isabella B ikväll.. mysmys.

jag saknar er där hemma, mye !

Ha det.
Vi hörs.

Men först.. Ett hipp hipp hurra för Johnny Depp som har födelsedag idag, he he. 47.


new town

Så har jag lovat att uppdatera nu i Oslo också, lite mer än jag gjort när jag varit i Aussie och Bali.
Så här kommer första inlägget ifrån Oslo!

Jag har varit här en vecka nu, och det känns så himla bra att få träffa Isabella och Katrin samtidigt, vilken jäkla trio vi är.  jag bodde de första dagarna hos Isabella och de andra i deras lägenhet.. Centralt och skönt.. skulle få flytta in i lägenheten med tjejerna jag hade pratat med men efter många om och men så blev det ändrat och sen i lördags har jag bott hos Katrin och dem. Jag letar boende för fullt och jobb också för den delen...

Men jag har ett typ deltidsjobb på Fugazi som bartender. Provjobbade i fredags och lördags, vilket gjorde att jag fick stanna så denna vecka är det jobb : tis, tors, fre och lör. :)
Fin dricks är det iallafall.. men måste ha ett dagsjobb också!

nu vet ni vad jag håller på med.
jag ska skriva oftare, men ska ändå inte lova för mycket.
Ha det bra.

Puuss

a little too late

Sådär så var man bosatt i Oslo då, men mer om det i annat inlägg.. här har vi lite om bali istället.

Efter världens jävla fest den sista kvällen i Australien så mådde vi lagom bra för att få flyga till Indonesien.. men det mesta gick bra och fort. Vi landade på kvällen blev grundlurade direkt och dricksa alldeles för mycket. Men shit happens. Vi tog in på AP Inn, som Fredrik lurat mig till...
Vi fick ett rum som när du öppna dörren var det som att få en käftsmäll mögel i ansiktet... två dagar bodde vi där. Sen bytte vi till Suka beach inn, väldigt fint men funkade knappt att spola så efter ett par dagar där så drog vi med ut till Gilli T ön som ligger längre upp i indonesien, ingen trafik på den ön bara häst och vagn, så en jävla skillnad ifrån Kuta.  Vi spendera 5 dagar där, i klarblått hav och ja ingen kamera.. väldigt sjuka minnen därifrån men hur nice som helst. 
Men sen blev det dags att dra sig tillbaka till Kuta, och då väl tillbaka bodde vi på Gora Beach inn, krypavstånd ifrån favoritkrogen, inte för att det hjälpte.. för senare på kvällen hade vi fått info om Beer Garden, där du dricker hur mycket heniken du vill mellan 18.00 och 23.00 för endast 40 svenska kronor!!! Så ja stressdit vid sju tiden, hälde i sig öl, sen en våning upp mellan 23 och 00 så var det Öl för 1 kr och Long island icetea för 8kr. Dricka dricka driiicka, sen inte nog med det mellan 00-01 var det gratis(?) vodka redbull... och ja efter det ? Vaknade jag på sjukhuset, total däckad på toan hade någon hittat mig och tagit mig till sjukhuset, väldigt snällt av främligar att göra så.
Ja jag orkar inte skriva och förklara mer i detalj, men jag mådde toppen den kvällen, men alkohol/drogförgiftning är väl inte att leka med. Men vem stoppar det? fest på lördagen igen, inte all in dock.

Dagarna fortsatta ganska lika där nere, sol/bad, shopping och alkohol. Men jag trivdes massor med roligt folk träffa vi. Och så hyrde vi moppe :)


Jag skulle nog kunna tänka mig åka tillbaka en kortare tid och med ett jävla parytgäng.
Annars får man se.

Juste gjorde två tatueringar där en på armen med texten : I think the thing to do is enjoy the ride while you're on it. Och en på benet där det är en svala i solnedgången.. måste dock fylla i dem då jag tror min kropp stöter ifrån tatueringsfärgen, DOH. men när man fyllt i dem brukar det sitta.

Som sagt inga bilder ifrån mig från Bali.. några finns på Gabbis facebook och sådär..
Nu har ni hört de mesta eller de viktigaste iaf.