never missed a birthday

Hur kan jag glömma min systerdotters 10års dag? hur dåligt mår jag inte nu när jag precis kommit på de? Jag kan allas födelsedagar senast IDAG pratade jag och Anders om det på jobbet... helvete.

hursomhelst... veckan har hittils varit awesome.. det har varit bra på jobbet, Julia och jag är sams. Och jag har spenderat en hel del tid med fröken Boberg som jag gillar för snart drar hon till Thailand tillsammans med Julia bland annat.. och hur mycket kommer jag inte sakna dem ? Känner mig redan lite ensam i förtid.

Nu har jag bara en dag att jobba denna vecka iallafall och Årsfesten stor vid dörren... Lördag smäller det och jag har pga det varit och solat idag fick fan till o med färg i ansiktet... så det blir nog en tur dit imorgon kväll också eller på lördag... sen blir det minst två ggr i veckan hela feb.. jag kan inte vara blekare än chockladbitarna som kommer komma hem ifrån thailand...

Nu ska jag kolla vidare på gossip girl...
god natt.

and a bottle of rum

Jag älskar att gå ut med jobbet,... shit åt asgod mat på nice restaurang och en del drinkar blev det ju... kortet drog jag första gången i taxin hem. Men hur kul som helst var det iallafall... och jag höll mig på båda bena alltid lika skönt det dagen efter.. Även om man varit lite bakfull.

Nu ska jag iväg till min Isabella för lite söndagsmys.
Dessutom är man inte särskillt omtyckt i lägenheten now days. Men what to do. Nej nu fick jag bråttom sju skulle jag vara där och klockan är nu tjugo över sex.

Ha de.

times like

Nu har jag kollat igen säsong ett av Gossip Girl och ja den var väl ok... händer väl inte så himla mycket ? men vi får se hur säsong två är... börjar väl kolla på den imorgon.. För nu ska jag iväg på fest... först nån öl hos Hanne och sen ut på middag och mer fest...

Känner mig dock inte så festklädd... tror jag måste införskaffa mig mer festkläder.. hm..

... hörs då.



one of those days

Ja men idag har jag väl en skitdag utöver det vanliga... Först lite tjaffs på jobbet och sen ska jag till och öva mig på att måla och det gick väl käp rätt åt helvete. Hade säkert mer färg på händerna än på väggen. Och detta ska jag fortsätta med tills jag lär mig att måla.. och allt på grund av att jag råkade säga att jag aldrig ens skulle måla om själv i min lägenhet för det skulle aldrig bli bra. DOH! Men efter slit och stress är jag nu hemma och precis duschat och lagat mat, fick nästan bort all färg ifrån armarna, nästan(!), och matlagningen blev väl heller inte succé(nu blev jag sjukt osäker på stavningen...) men det smakar relativt bra. 

Har börjat kolla på den uttjatade Gossip girl serien nu... avsnitt två laggar lite så jag sätter nu på avsnitt 3 i säsong 1, känner att jag ligger väl lite efter. 

ha de.  

once again

Så var det ju det där med nyårslöftet ?
Tror jag glömde skriva på hela förra veckan..

Jag hade en rätt kass vecka förra veckan... Men denna har börjat helt okej och hoppas att det blir bättre.. denna vecka har jag dessutom långhelg.. vilket betyder att jag slutar tidigt på torsdag och är ledig fredag lördag o söndag... hade det inte varit inplanerad fest på lördag med jobbet så hade jag nog åkt hem till sverige.. det får väl bli nästa gång..

Nu sitter jag iallafall och äter frukost... klockan är väl typ tio över elva.. och jag börjar klockan 13 idag.

Ska försöka uppdatera mer den här veckan.
Vi hörs.

things you cant change

Jag var vaken redan kvart i tio i morse, men tanken var upp tidigt så man blir trött tidigt och med andra ord sover tidigt så jag orkar gå upp tidigt imorgon då jag börjar kl 0700!! Samma på tisdag!


Så dagens planer ? Nada... Jag är ledsen att jag är så tråkigt och sällan gör saker... men jag orkar inte, har fortfarande ont i min rygg så ska snart ta min superkur och sen lägga mig i sängen och kolla på Ally Mcbeal... hoppas på att hela lägenheten töms också så att jag kan få gå och duscha i lugn och ro.

Så tillsvidare simma lugnt.

When nothing else matters...

Så har jag och julia varit på stan, och vi köpte väl inget vi egentligen skulle köpa ?
Jag köpte en ny snygg tröja ifrån monki.. bild kommer nedanför.. Sen blev det lite nya underkläder och strumpbyxor.. Sen köpte jag kinamat påvägen hem..  Nu ska vi väl förbereda för en lugn lördagkväll och njuta av att vi är lediga.. för det gör vi sällan annars...

Min kära mor ringde förut också och berättade att tur o retur  Oslo-Lima skulle kosta runt 10 000 kr, HUUUR BILLIGT ÄR INTE DET DÅ?? Shit 5000 en väg? Och hur gärna vill jag inte åka dit nu ? Bli lite brun och träffa släkten och bara ha det nice? Måste nog ta en diskution med chefen... Men hur ska jag klara mig utan o jobba på 2-3 veckor? hm..... Får tänka på detta...


Ny monki tröja..

Och denna låt är väl hur grym som helst?

The Notorious B.I.G. – Hold Ya Head - Featuring Bob Marley Explicit Album Version


later

pick yourself up

Lördag morgon... ja klockan är tolv, men fortfarande morgon i våran lägenhet.

Jag och Julia har precis ätit frukost... så nu ska jag in på toan och borsta tänderna, tvätta ansiktet och slänga på lite färg. Sen blir det stan och en del shopping med Julia & Katrin om hon sistnämna inte ångrar sig. Det är ju massa rea nere på stan och halva priset på en av oslos kanske bästa skoaffärer. Det blir nice. Även om jag för första gången på länge känner att jag har lite tajt om pengar...


Hur som helst, tid att börja fixa till sig.
Later.

Så kanske det är dags med en rubrik på svenska..

.. eller norska ? Nej så bra är jag nog inte ännu.

Fredag kväll, jag ligger redan i sängen och kollar på lite filmer.. så jäkla trött. Haft olidligt ont i ryggen hela dagen också.. Tog mig till apoteket på lunchen och köpa massa smärtstillande och det fungerade, så ska ta en dos till innan jag går och lägger mig, så att jag kan sova, för natten till idag för inte så kul, vred och vände på mig och endast i fosterställning var det avslappnade nog att sova i.

Annars så är jag ledig nu hela helgen och ska shoppa lite imorgon tror jag.
Nu ska jag kolla vidare på film..


Innan utgång med jobbet 18/12-10

copycat

Var inne på Alexandras blogg, hittade en kul lista för lite kort sammanfattning om ett kickasår! Här är följande:

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Flera saker, bland annat stekte jag runt på stränder i Australien.  Firade min födelsedag på Gilliöarna i Indonesien (vilket säkert aldrig kommer firas på samma sätt igen) Jag hamnade på sjukan inte bara EN utan TVÅ gånger pågrund av allt för mycket alkohol.. och mer iblandat ? Orsak blev aldrig fastställd. Men det är ju inget att vara stolt över.

Har du några nyårslöften?

Nej som i tidigare inlägg nämnde jag att jag inte tagit några löften, förutom att blogga mer då, hittils går det väl ganska bra ?

Vilka länder besökte du?

Australien, Indonesien(bali) och såklart Norway!

Största misstaget?

Kankse inte störst men det är det 'misstag' som konstant händer, och jag pratar väl om det som händer de flesta brudarna förr eller senare, falla för fel kille.

Bästa köpet?

iPhone4 var väl ett bra köp, annars mina snygga skor ifrån Din sko, sjuuukt bekväma!

Vad spenderade du mest pengar på?

Resan runt i Australien sitter fortfarande på en bra skuld till mamma.

Gjorde någonting dig riktigt glad?

Någonting? allting, flytten till Oslo! Fick Julia tillbaka in i mitt liv!

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?

Många men många följer nog med in på 2011, förutom kankse Oasis - Dont look back in anger, den har ju BALI skrivet över hela sig.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Gladare säkert, 2009 hade en sjukt nice sommar o jag tog mig till Aussie men 2010 överträffar ju lite, kan nästan liknas med år 2008. Blir osäker, haft trots allt en hel del bra år.

Vad önskar du att du gjort mer?

Stannat aningen längre i Australien, träffat vännerna mer.

Favoritprogram på TV?

How I met your mother, men jag ser ju inte så mycket på tv.

Vad gjorde du på din födelsedag 2010?

Såpass här kom det till och med en fråga om födelsedagen. Jag var somsagt på Gilliöarna tillsammans med Gabbi och Emma, vi gick ut åt och satt sen på en skön loungebar (stavning?) vid stranden och drack milkshake, mer detaljerat behöver vi ju inte gå in på! Men dem som varit där kan nog lista ut.

Hur skulle du beskriva din stil år 2010?

Oj, växlande.. jag är väl väldigt mycket för tajts och långt linne med snygg t-shirt över generellt sådär, på fest blir det lite rockigare och till 2011 kanske jag blir mer uptight.. Vi får se..

Bästa människorna du mötte 2010?

Och det där med att nämna namn hmm, Lucila som jag träffa påväg till Byron bay, eller karlskrona människorna som jag firade nyåret med förra året, eller ett par av dem jag nu jobbar med eller återträffen med de jag bor med?! Listan kan göras lång... många sjuktbra människor hann jag träffa på iallafall!


Ja men det där var kul :)
Nu hoppas jag på att jag får lite massage.
Later

new year's resolution

Så har vi nu kommit in på år 2011.

Jag är tillbaka i Oslo ( eller var väl tillbaka redan förra måndagen ) jobba och slet lite sista veckan i 2010, och nyårsafton var väl lite kaotiskt, men slutet gott allting gott... Kan tyvärr inte ge ut några mer detaljer. Men trots allt så hade jag en bra nyårsafton och år 2011 började riktigt bra, och är det som dom säger att året blir som man spenderade nyårsafton så vill jag nog inte klaga på detta år.  Men vi får se.

Jag gav inga nyårslöften för vad är vitsen när man vet att man aldrig kan hålla dem ? Däremot tänkte jag länge på att lova att skriva här mer, blogga oftare, minst en gång varje dag, eller ja varannan iallafall och det ska jag väl försöka hålla men jag lovar inget. Men om jag inte skärper mig så tar jag nog bort denna blogg på riktigt istället.

Nu sitter jag förövrigt hemma på min lediga onsdag, har varit och handlat mat och ska tvätta och kanske städa lite snart, skönt är det att vara ledig men jag älskar mitt jobb så när ingen annan är ledig så hade jag hellre jobbat..  Nej nu ska jag försöka fixa en ny heder (eller va det heter) och sen börja städa och kankse sorgligt nog ta ner julpyntet ?