Saknat sverige.

Nu är jag hemma igen, och för första gången ever så tror jag att jag saknat sverige, för allt var så förbannat dyrt i norge så man hade ju knappt råd, och innan man visste ordet av var pengarna slut. Värdelöst.

Men förutom det var det riktigt roligt..
Roadtrip dit med Filippa, Bella och Eva det tog hos verkligen hela dagen att åka dit och vi hade en fullproppad bil, men det var roligt, tuppen ja!
Hur som helst väl framme så kollade vi läget i Filippas nya hem, och det var en riktigt fin lägenhet jätte mysig. Sen bar det av till jessheim sådär 30 min utan för Oslo, där Bellas grabb bor i en villa med 6 andra snubbar, och det syntes kan jag säga sjuuukt stökigt,... och där skulle ja och bella bo dessa dagar, det kändes sådär.. men allt gick fint.
Lördagen gick vi in för shopping i Norges största köpcentrum, lite väl överdrivet för så jäkla mycket tyckte man ändå inte att det var och man blev lite besviken på affärerna.. men köpte en tröja o sådär ändå. Sen på kvällen tagga vi för fest i huvudstaden, förkrök hos Filippa och det var nice... drack gott med passoa och sen vin och det blev lekar och humöret var på topp, sen en vända genom stan men snabbt tillbaka. Mycket roligt och många skratt i sängen !
Söndagen var typisk bakisdag, med mcd, glass och fika i stan. På kvällen blev det lite film mys och på måndag morgon var det dags för hemfärd, i lyxbussarna, as soft.
Så min helg har varit bra, även om ja sakna sverige lite grann och idag kommer katrin hem!

Nu ska jag kolla upp lite grejer för jag har världens beslutsångest!
Hörs sen.

Norge bara sådär.

Jaha, så för ca 2 timmar sen bestämmde jag mig för att följa med Bella till norge för o hälsa på Mange.
Det blir bil upp tillsammans med Filippa, Eva och Bella såklart... ja börjar peppa till nu, inte varje dag man åker till norge...  men för mig tror jag att det är spontana grejer som gäller... då vet man att det faktist blir av... så nu ser vi fram emot den här helgen... vilket iochförsig påminner mig om att jag inte varit hemma på 3 helger nu, först östersund, sen träningsläger nu Norge.... jaja, är katrin borta så är det ju faktist inte riktigt lika kul i mitt place... men nästa helg är ja nog hemma o festar... man blir ju 20 år då,och det är ju inte heller varje dag.

Nu ska jag kolla på scrubs, måla naglarna och sen packa vidare.
Eller kollar nog på scrubs här inne hos katrin så kan ja hänga vid datorn lite till..
Men skriver kanske när jag är i norge, annars hörs vi väl typ på måndag!


100 inlägg i bloggen.

Har kännt mig frisk största delen utav dan, även om jag stundvis kännt mig hängig.. men det var inget som inte kunde botas utav lite besök från grabbarna Fredrik, Oskar och Peter.. lite häng hemma hos mig och sen ner till Olearys och kolla på fotboll, det var trevligt, och sjukt kul o träffa dom igen det var allt för längesen.  Får se hur helgen blir.

Annars hänger jag hos min kära granne just nu och lånar internet, sjukt tomt utan Katrin next door. Men hon kommer hem om mindre än en vecka så det ser vi fram emot!!
Nu ska jag snart gå över till mitt och kolla på lite tv.

Kom just på att det här är mitt 100 inlägg i bloggen, och det är sjukt ointressant.. jäkligt dåligt av mig.
Roligt nog har jag haft bloggen sen våren 2006, så sådär jäkla snabb på att uppdatera mig är jag ju inte.. mitt 200onde inlägg får bli bra mycket roligare än vad detta blev känner jag ... har ju ett par inlägg träna upp mig på.

Peace.


Magsjuk bara sådär?

Uppe med tuppen idag nästan... eller igår var jag det iallafall, för jag skulle på möte på soc men det blev inte långvarit för jag var tydligen magsjuk eller nått... så åkte hem ganska snabbt och låg i sängen och kräktes hela förmiddagen o strax efter lunch. Sen sov jag en hel del....  Så kankse därför jag är vaken nu, för jag är inte så trött.. men jag mår bättre idag, vet bara inte vad jag vågar äta.. för jag vill inte äta nått som är jobbigt att få upp igen... sjukt synd är det om mig känner jag.

Men men nu ska jag inte hänga läpp utan gå och klä på mig istället.
Och jag vet att jag borde tanka på min mobil men det blir liksom aldrig av.
Hörs då, ring om det är nått.  


Krävs inte mycket för att vara lite snyggare än alla andra.. ?

Så sjukt trött på att inte göra någonting.....
Just nu är jag riktigt sugen på att dra och jobba utomlands, men känns som om det är något som inte blir av, så snälla ge mig ett jobb... jag har funderat på att åka som au pair men eftersom det är ett helt år så känns det lite jobbigt... jag vill ju säsonga i fjällen i vinter så. Vi får se... jag kan inte komma på någon lösning.

Men hur som helst den stora frågan var ju, var fan tog alla snygga människor vägen ?
Kollar på vimmelbilder från diverse krogar i nyköping och frågan är ju vart alla tog vägen ? Fyllan kan ju inte supa hela nyköping fula ? Killar som tjejer.. ! Påstår inte att jag är snyggast i stan, absoult inte, men man ska inte gråta över spilld mjölk märker man ju.

Aja, snyggingen som äntligen bestämt sig för att lämna det gamla bakom sig pratade jag med idag och det är alltid lika roligt... speciellt när man kommer in på konstiga samtalsämnen. 
Men man får dom där fjärillarna i magen igen och börjar hoppas inombords, även om jag egentligen har gett upp.
Jag tycker ändå att nått i mitt liv bör börja ta igen sig snart och kankse skulle det vara på den här fronten ?  Nä jag ska inte bygga upp något hopp igen... men man vet aldrig.

Nu ska jag sova för jag ska upp kl 07.30 imorgon!
Sjukt jobbigt.
Godnatt.

209

Fotboll hela helgen.

Denna helg har spenderats främst i Linköping, där jag var med laget på träningsläger... vi bodde på ett ganska fräscht vandrahem rätt så centralt. Kom dit på fredagkvällen och då lagade vi tacos, vi satt och åt typ sjukt trångt men annars var det trevligt... sen var det tävlingar och sånt, mitt lag gick det dock inte så bra för.

Lördagen bestod av träning hela dagen förutom två timmar som det var lunch och shopping på....  men efter att ha bett mamma föra över lite cash till mig kom jag på att jag har räkningar som vänta här hemma så var jag tvungen att inte köpa någonting... sjukt tråkigt men sånt e life. 

På kvällen blev det pastakäk och bordsfotbollturnering, mitt lag - jag och Amanda, kom till kvartsfinalen, så det var ju grymt... förlora dock stort där med 10-2 tror jag.
På söndagen tränade vi två timmar, sen lunch och sen blev det dags och köra hela vägen till Vingåker, där vi lirade DM match och vann storslaget med 6-0, grymt bra jobbat tjejer, jag lirade dock 25min ungefär och sen skadade jag mig rejält... nu haltar jag fram och kan inte stödja mig på benet, jävligt lyckat tycker jag.

Hur som helst en bra helg.
Nu är jag svintrött och ska snart sätta mig framför tvn.


Shopaholic i Östersund.

Dåligt uppdaterat av mig tror jag nog....
Hållt mig i Östersund över påskhelgen, huuur mysigt och roligt som helst... dock shoppade jag alldeles för mycket, men det var det värt.. mycket snyggt kom jag hem med... bla. fransväska, flätatskärp, jeans, två linnen, 2 t-shirts, en långärmadtröja, jeansleggins, ziptröja det är väl ungefär det jag minns nu att jag köpte.
Sen lirade vi lazerdoom också, riktigt roligt och tjejerna vann, såklart!

Men nu är jag hemma och allt är typ som vanligt, dock varit lite dålig på att träna, blir ändring på det till helgen då det blir träningsläger med fotbollslaget, och på måndag dubbelpass inbokat på gymmet.

Hur som helst, imorgon kommer Iida hit, en av toppenbrudarna ifrån barskolan, och det ska bli hur kul som helst.. snacka massa minnen och skit, hon stannar dock bara över dan o natten men blir nog sjukt trevligt. så det ser vi fram emot.


Nu ska jag kila, kolla på film eller nått.
vi hörs då.
peace


Rubrik i en dagbok?

Min dagbok är min nya blogg, det som hänt och jag funderat över de senaste dagarna har jag skrivit i den, så nu har jag ju ett manus att skriva efter när jag tänkte uppdatera lite här...
Lite kul är det också och läsa om vad jag har skrivit tidigare, då jag använt samma dagbok sen våren 2006, och inte ens halva boken är använd, känner att jag är lite halvdålig på att uppdatera mig....
Men nu förtiden är det ju datorn & bloggen som är den nya dagboken, men man kan dock inte avslöja för mycket, då man aldrig vet vem som läser den.... en dagbok är ju lättare att hålla gömd. (tack o lov)

Tiden går sjukt fort och massor som har förändrats, men jag känner mig precis likadan. Det är som om världen snurrar och jag står still, på exakt samma plats. Eller kankse inte samma plats, nu sitter man ju i sin egna lägenhet och gör ingenting och förr satt man i sitt gamla rum på arnö och inte gjorde någonting. Men allt är inte rättvist, och visst finns det väl en menning med allt?

Hörs då.

194