why must we stay where we don't belong

Denna vecka har varit både upp och ner...
Panik ångest attack på jobbet två ggr i måndags... otroligt obehagligt. Men överlevde ju det.  Har varit väldigt stressigt nu i det sista.. men äntligen är chefen tillbaka på jobb å den stora jävla stenen jag haft på mina axlar lättade äntligen. Men fick trots det jobba på min fri dag både på onsdag och idag! Men helt okej.. lite extra timmar å ta ut är alltid skönt... slippa oroa sig att man minster pengar trots att man inte är på jobb! Så Jag passar på å vara ledig nästa lördag å åker hem till sverige för å mysa lite med familjen och vänner! Så på onsdag blir det nypan yeey :) Inte varje dag man längtar hem till nyköping men nu i det sista så har det varit mycke jag saknat!
Men ikväll blir det några öl med Benjamin å hoppas på fint väder imorgon så man kankse kan få lite sol i ansiktet !!
Så vi hörs!

everything I touch turn to shit

Jag kände att jag fick en liten energi kick när jag idag bestämde mig för att åka till Sälen å möta upp syster med kompisar. Så på torsdag bär det av 3-4 timmars bilresa, så får ladda upp med lite gott å massa med kaffe! Äntligen ska jag stå på ett par skidor efter snart 10års uppehåll... känner att detta kan gå precis hur som helst!! Men jag är taggad, långa dagar i backarna å god öl på kvällarna! Looking forward! Åh så skönt med lite positiva planer!!
På söndagen blir det resa ner mot nypan för att sen ta tåget å hem till Oslo.  Men idag är det bara måndag jag ska snart sova för imorgon ser jag framför mig att det blir en låååååång dag på jobbet! 9-? ska försöka bli klar med mest möjligt! Nyöppning på torsdag!
Just idag vill ja göra allt... jag vill till å med börja plugga.. såklart inte i sverige eller här i norge... men typ usa eller sydamerika. Så kankse är det dags å börja kolla seriöst på lite utbildningar.  Nej nu ska jag sova å få ta det där nästa vecka.. denna vecka har jag nog saker i huvudet!
God natt!

It's silence at the bottom of a bottle

Efter att jag igår natt sov 15 timmar är jag nu inte så väldigt trött.. så ska sätta igång å se på lite cougar town säsong 3. Blir ju galen när ja må gå över till en annan serie då mina serier inte släpper nya avsnitt... gossip girl, vampire diaries, how i met your mother.. to name a few.
Och dom har gjort om här på bloggen så jag vet inte hur man får mellanrum mellan raderna då enterknappen inte fyller sin funktion..så allt blir i en sättning. Kan ju lätta era hjärtan då min bosituation blivit lite bättre.. vi hade ett snack idag så jag ska pröva ett tag till å ta beslutet senare (om ja ska stanna här eller inte.. i huset alltså) Tveksamt hur det blir med inflyttningsfest nr två.. ja har ju nu mera bara två rum på ca 5 kvm var å vara på så vet inte hur mycket fest de kan va i dem. Vi får se. Mycket myyyycket annat på hjärnan just nu så alkohol å fest får nog lugna sig ett tag. Nej nu har jag uppehållt mig länge nog... skönt å skriva ett inlägg utan allt för mycket drama. Speciellt när jag upptäckt av de människorna jag mött i det sista så är det inte jag som är dramaqueen,  konstigt nog syftar jag i detta tillfälle på killar jag träffat på i det sista.. hm.. blir det då dramaking? Men imorgon ska jag försöka ta tag i den delen också så det kankse slutar blir 'obekväm' stämning på jobbet. Btw, kanske kanske kanske är jag snart redo för att studera ? Om jag hittar nått som jag vill läsa dvs. Å nått som jag kan läsa utomlands eller att iallafall halva utbildningen tar plats på andra hamnar än sverige.

somewhere beautiful

Hur är det möjligt att så mycket känslor å händelser kan hända på ca 3 månader å i slutändan är jag iallafall där jag först börja..  Känslan som uppstår när man inser att allt som hänt ändå inte förändrat en själv..
För första gången på flera flera år insåg jag idag menningen när folk säger saker som ' vad spelar pengar för roll om man inte har nån å dela det med?' Exakt så känner jag nu för tiden.. va fan spelar nånting för roll om man ändå inte har nån å dela nått med... Jag blir så utmattad av att bara gå runt å vara nedstämd... även om jag försöker att bättra mig varje dag.. med allt från anti depresivatabletter, psykologer, kost tillskott till påminelser på mobilen om att det är dags å äta nått. Fan va jag inte vill må såhär och tycker inte jag har gjort nått för att förtjäna detta... men som jag alltid sagt 'vissa straffas av Gud direkt'. But the again för vad? Inte för att jag kan påstå att jag alltid varit det bästa jag kunnat vara, men det börjar ju bli löjligt när jag 'straffas' såhär. Och snart ger jag nog bara upp.. vad är det förvits å försöka när det ändå inte blir någon bättring? Oslo är ett ställe jag gillar,.. men har en känsla av att Oslo inte gillar mig och försöker därför få mig här ifrån.. men jag är nog inte helt redo för det heller. Where to go? Om jag bara visste å kunde ta några beslut utan att få ångest för allt så skulle jag sätta igång rörelsen i spelet igen.. nu har det stått stilla allt för länge!
Min nya favorit låt Nora Foss Al-Jabri – Somewhere Beautiful . Lyssna å njut !

if you don't cry, then why should I?

Ja exakt såhär bra gick det för mig att hålla en blogg igång... känner att detta med bloggandet dog ut för nått år sen.. men ändå sitter jag här nu igen snart 6 år sen mitt första inlägg..
Jag är bitter.
Jag är ledsen.
Men som alla säger så är det ju bara jag själv som kan ändra på det...
Så då säger jag så att sometimes life sucks, BIG TIME!
Jag har alltid varit sån att när jag är på ett ställe för länge så tröttnar jag.. men mitt jobb är bra, å jag trivs. Men allt annat i Oslo suger just nu! Å det får mig att undra på varför jag fortfarande är här ?  Var hemma i Sverige över helgen å när jag åkte hem var det första gången sen jag flytta hit som jag tänkte 'Nä, jag vill inte hem till Oslo'. Vilken bitter jävla känsla att då komma hem till ett hus som man inte ens känner sig välkommen till och komma tillbaka till jobbet å får höra en massa dumt !
Jag trodde att skitsnack å spel skulle sluta när jag tog studenten å blev 'vuxen' men OJ så fel jag hade! Snart 4 år sen studenten å folk tycker fortfarande att det är jävligt kul å prata mer om andras liv än sina egna!
Nej nu ska jag inte skriva mer.. hoppas att jag är gladare nästa gång jag får för mig att skriva lite.
later