burn it doooown

Workworkworkwokworkworkwork, ja det hade varit gott med wok men jag har jobbat hela dagen och kom hem halv elva.. så nu har jag gjort mig redo för sängen och ska snart sova för jag börjar jobba kl 9, (trots att jag skulle varit ledig) Sen ska jag träffa fröken Boberg vilket jag glädjer mig till för nu har jag inte sett henne på typ en vecka..

Alla är som tur är tillbaka i Oslo, vilket är skönt för mina svenska vänner är mina bästa vänner !

Annars så var jag daghavande idag så jobbade 14-22, innan hann jag gå lite på stan köpte ett par ringar, strumpbyxor och en ansiktskräm typ. Möte med chefen också idag vilket gick riktigt bra! Ibland blir man bra peppad på jobbet, och då är det kul. Annars så gick ju självklart brandalarmet 30 minuter innan stägning.. där stod jag som daghavande och skulle vänta så alla kommit sig ut och ja ha kollen helt enkelt.. toknervös var jag men alla klarade sig och det var ingen större fara egentligen.. men lite läskigt när man går sitt första pass och sånt händer... Men en erfarenhet rikare. Det är med andra ord som dem säger man lär sig nått nytt varje dag.

Nu ska jag sova.
Godnatt.



somewhere there's a place where u can go

Så då har jag varit i sverige, hälsat på mina systrar, shoppat och kramat lite på mina systerbarn! Fika även med Amy och snackade av mig lite med My! Sen på söndagen åkte jag tillbaka till Oslo med mamma o pappa.. och nu har dem åkt hem igen, vet inte om vi hann med så mycket jag jobbade mån-ons och allt var stängt igår.. men vi åkte ner till Aker brygge och upp till Vigelandsparken. Eftersom vi körde bil till oslo så kunde jag även åka bil till och från jobbet, hur sköööönt skulle det inte va med en liten egen bil här! Det står nog överst på önskelistan till min födelsedag som närmar sig!

Men nu sitter jag ensam i Oslo tror nästan alla andra svenskar som bor här har åkt hem.. jag hade också gjort det om inte jag självklart hade jobbat på lördagen! Lite småångest för det eftersom jag gärna hade varit hemma och åkt och grillat med alla de andra imorn, men men! På nått sätt skönt med tid för mig själv. Dock hade jag velat ha butikerna öppna här så jag kunde shoppat lite till! Har iallafall sagt upp mitt gymkort nu, deklarera får jag göra nästa vecka, och även adressändra, så jävla taggad !

Jaja nu ska jag plocka o fixa lite och sen göra mig i ordning så blir det nog en kaffe med Emin senare.

på tåget till sweda.

 
prövar mittbena igen..

working 9 to 5

Onsdag.

Imorgon åker jag hem till Sverige, direkt efter jobbet... jobbar 9-15 så 49 minuter på mig innan tåget går.. det ska nog gå bra. Hoppas jag överlever resan, har ju sjukt lite pengar så frågan är om jag kommer få äta nått innan jag åker eller om jag har råd att köpa nått till resan, vi får väl se. Ska nog ta med mig datorn så jag iallafall har något att roa mig med.

Idag ska jag därför packa lite, och hänga med Boberg och Mårten.. har väl egentligen inget speciellt mer planerat.. jobbar 9-17 skönt tid.

Så nu ska jag snart gå till bussen och sen förbi deli de luca och få min gratis kaffe (yey gratis frukost)

  

Lockade håret här om dagen.. och så är det regn ute.. hur ovärt känns inte det.
Hoppas solen tittar fram idag.


when you just know

Idag var det strålande sol och sjukt nice väder, dock lite blåsigt... kunde inte njuta av det härliga vädret heller då jag gärna jobbade 13-21. Och har väl haft huvudvärk under minst halva dagen.

Men jag såg mitt första vårtecken.. Converse, när jag har på mig de skorna för första gången på ett nytt år då är det tamigfan vår. Snön är väl i stortsätt helt borta? och det är tort på marken med massa grus bara. Då åker conversen på och man vet att det är vår. Hur bra känns inte det då? väääldigt.

Om en vecka åker jag till sverige, ska hämta lite mer saker som ska över hit till grannlandet. Ska bli skönt att komma hem en korttur. Sen är det inte långt kvar till flytt igen... och som jag längtar!!

Hur som helst.. nu ska jag väl fortsätta kika runt på internet.
Här har ni åtta bilder ifrån en dag, kul..

   
  

later.