I LOVE IT

Jag lever.

Men har samre tillgang till internet, eller ja nu ar det ju internetcafen som galler, da vi campar pa Arts Factory i Byron Bay, och jag alskart. Sa javla chill stalle!!!! GALET.

Tog ett par dagar att komma hit, men nu antligen har vi varit har i 5 dagar tror jag.  Jag trivs asabra, sa ska kolla efter lite jobb snart, sa far vi se.  Kan inte forsta hur nagon ens skulle vilja lamna byron, det ar nog latt det basta stallet jag varit pa!  Men finns javligt mycket mygg dock och jag har blivit biten precis overallt, varst ar bettet under foten!!!!


Men nu vet jag inte vad jag ska skriva mer.. ska kolla efter rum att hyra o jobb.
Vi hors nar vi hors.

on the road

nu äntligen ska vi åka... eller ja snart nog iallafall...
ska springa ner till coles en snabbis en sista gång här i Manly.

Ska bli sjukt skönt att äntligen få åka vidare, och äventyret börjar NU!
Första stoppet är osäkert men troligtvis blir det körning upp hela vägen till Byron om det inte blir mörkt för snabbt då får vi stanna någonstans på vägen, tydligen inge bra och köra på natten då kängrusar hoppar mot ljuset och inte ifrån det. Men vi får se... så nästa gång jag har tillgång till internet är osäkert.. men skriver så fort jag får tid. Så ska man väl våga ta tag i surfingen nu när man ska till surfarnas 'mekka', och sen surfers paradise efter det. Ha det så bra så hörs vi.

surfs up.


i doubt it.

Oj fyra dagars uppehåll på skrivandet.

Så lite catch up,  i fredags var det fest, regnet öööööste ner men det stoppde inte mig o gabbi till att ta färjan till sydney och sen gå upp till hyde park för att träffa upp Jenny K, och sen gå till kings cross, dyngsura när vi kom fram.  Det blev i vanlig ordning Goldfish med rom o cola och öl och massa annat. Hade en så satans kul kväll, träffade John Travoltas unga Look-alike också, och hans polare som var sjuktrolig, han var som nån blandning av Eric i 70is och Barney i från himym. Riktigt roligt var det iallafall, och var hemma först efter tolv dagen efter. 

Vi har nu letat i två dagar efter något vettigt sätt att resa på, Gabbi är inne i sydney nu och möter en snubbe ifrån holland som har en bil med två platser kvar i, så det är ett alternativ hoppas det går bra. Annars kanske det blir till att köpa en bil ? Vi får se, mer uppdatering blir det iallafall nu innan vi drar så ni som undrar får lite koll på hur det går. Men planen är att komma iväg på Onsdag så håll tummarna för bästa alternativet nu.

Måste dock lämna min stora resväska här tror jag, vilket känns sjukt dumt men den är för osmidig att 'backpacka' med och jag har ju ändå fått en fjällräven backpacker väska ifrån Armin så man kanske borde utnyttja den? Vi får se..  kommer få lämna kläder också tror jag :O

Nej nu ska ja fixa lite.
Later

i know your face

Heeeeeela långa dagen i solen, strax innan tolv så gick jag ner och mötte upp Jenny vid färjan.
Drog o kolla läget på Manly Beach och sen till Shelly beach för och sola o bada. Efter första doppet kom Gabbs ner och joina också, så där låg vi och stekte ifrån 12 till 17, asniiice.

Åt lite lunch där emellan också, och sen gick vi hem till oss och bytte om, sen gick jag och jenny ner till 'centrum' gick en promenad och massa att prata om, skönt och snacka med någon som har koll på vem man menar när man berättar något. Jenny stannar ett par dagar till så imorgon eller på fredag är det fest :)

Sen när vi drar vidare är oklart, kanske på söndag eller i mitten på näste vecka ?
Vi får se, vi måste ta tag i planeringen.

Nu ska ja få cougar town o funka.
Hejdo.

I'm caught in the middle

Vet inte alls vad jag ska skriva faktiskt.

Klockan är snart två, aptrött så ska sova efter att ja kollat klart på himym.

Vill påbörja äventyret, jag vill skydiva, dyka, bungyjump ! Jag vill ha massa pengar osv osv...

letar jobb överallt och hör o häpna utbildningar !



Imorgon ska jag nog träffa Jenny K, skönt med ett till bekant ansikte.
Det bär nog av till bondi beach då också.

l8er

it's just rain it wont kill you

Var uppe i tid idag, trots den sena natten och festandet. Vi drog till ikea med shane och demelsa, köpte en korv med bröd för bara $1, asbilligt ju. Så det blev en värd frukost och så mjukglass på det för bara 50 cent. Sen en vända in och kolla på alla grejer och möbler, kände sig precis som hemma igen. Vilket har både sina för och nackdelar.  Sen köpte jag och gabbi på oss svenskmat, köttbullar, lingonsylt, inlagd saltgurka, marabou daim, lingonsaft, brunsås :) Så imorgon ska vi göra köttbullar o potatismos med brunsås och allt gott till. wooho.

Sen ska vi även ta oss in till syndey centrum och söka jobb just in case, och sen turista lite också. Hoppas på lagom fint väder, eller iallafall så vi slipper regnet.


på promenad och hopp i sjukt djup vattenpöl.

Later.


what if God was one of us.

Så nu har vi testat på manlys uteliv lite mer, eller ja gabbi har testat på det lite mer, jag börjar bli van och det börjar kännas lite mer som nyköping.
Vi förkröka hemma hos oss,  jag sis och ella och sen tog shane några glas också. Sen utgång till Shark Bar och där vi dansa lite och träffa söt dreadkille, som jag hängde med, riktigt trevlig local.

Sen råka vi gå ut ifrån krogen och efter två kommer man inte in igen trots att krogarna stänger runt fem. Så då gick vi för att hitta fyllekäk, blev en korv med bröd typ. Jag gabbi och dreadkillen vid namn Jack. Sen efter beställningen skulle jag hälla på ketchup på maten och fick gärna allt all over me, awesome! Gav mitt nr till jack men med gud som skiter över hela mig så tror jag knappast han kommer höra av sig :b Ha ha. Fan det där med att få tur av fågelskit tror jag inte en sekund på en månad har typ gott och vad bra har egentligen hänt? God is on my side... or not....  Im gonna kick some serious as when i get up there.

Aaaanyway, kankse bär det av mot guldkusten på söndag den 14 om inget jobb har hittats innan dess. Så det återstår att se. Imorgon blir det eventuellt ikea eller bara en bra bakis dag och utgång igen på det.

nu är kl kvar i fyra och det är nog dags för sängen, skriver som en gud på fyllan iallafall...
Go'natt.

hangover and hangover

Klockan är snart halv fyra på natten.. och jag har en massa tankar som snurrar runt i skallen, men jag vet inte hur jag ska få ner dom på papper.. eller ja på skärmen..

Vi har haft typ bakis dag fast inte varit så bakis mest trötta sen kollade vi på hangover som var ASBRA mycket bättre än vad den var första gången jag såg den.

Risk för att vi lämnar Manly på söndag den 14! Och hoppar in i en bil med några dudes som min syster hittat på backpacker.se ,  vi får iallafall åka med upp till byron bay, seems awesome. Vi får se, ska ju ta oss in till sydneycentrum o kolla läget på ett kasino också, vi ska bara lyckas ta oss dit. Men ja min syster tog ju med skitvädret ifrån sverige så nu har det regnat asmycket flera dagar.

Jag ska ta tag i träningen också det här funkar inte längre..
Så imorgon no matter what så ska jag ut och springa en runda.

Nej sova lite snart tror jag,
gonatt vi hörs.

ps. tycker det är asbra att mina fina vänner är sams igen sara o amy!

eat me

Men jävlar va trött jag är.
Igår var det reggaekväll och eftersom det var syrrans första torsdag här så vare klart vi skulle ut..  två glas rom o cola innan och några öl på stayne, kvällen var riktigt trevlig där med Ella och våra kusiner. Hemma vid halv tre tokdäcka runt tre och vakna vid halvtolv, då vi drog ner till shelly beach för o sola, sen börja det regna och seriöst spöregna så när vi kom hem var vi dyngsura. Gabbs har lånat en hajfilm av kusinen vi skulle kolla på den men båda däcka i soffan, så nu har vi sovit två timmar men jag är fortfarande galet trött, på riktigt.

Nu vet ni vad som hänt.
Imorgon är det fest igen och ikväll får vi se..
later.

family first right?

...................................................................................
Ja det är kul att vi är på samma sida iallafall, lilla mamma.


Saknar mina fina systerbarn, fick se Alice idag på skype.

När hemlängtan är som värst borde man bara gå och lägga sig, så det ska jag göra nu snart iallafall.
Kolla upp lite saker innan bara..
Godnatt.

sunny afternoon

Så nu har sis varit här i två dagar, so far so good.
Idag ringde våran kusin och väckte oss, vi gick upp och han kom och hämta oss för att käka frulle hemma hos honom, sen åkte vi runt och kolla läget på de olika stränderna vid northen beaches dock har det varit halvkasst väder hela dagen så har inte solat något idag.

Nu är vi hemma igen och ska väl laga mat om typ en halvtimme. Sen blir det film Australia och transformers har vi lånat. Så det blir bara filmkväll ikväll tror jag.

Inga nya bilder är tagna heller, och igår fyllde Gabbsan 26 och vi skulle ut och fira jag skulle bjuda på mat, dock hade jag glömt koden till mitt bankkort så det slutade med att Gabbi fick betala o bjuda mig :D Men ställer allt till rätta med en Ben and jerrys glass nån solig dag framöver !

Så vi hörs, vi ska nog börja planera våran resa och sånt snart också. AWESOME.
Later.

funfacts: Black eyed peas were simply known as The peas befor they came a cross Chuck Norris.