ingen förstår hur dåligt jag mååår..

sjukt sugen på att kolla på disney, så himla mysigt.

Nu har vi iallafall varit i Port Douglas, snorklat och dykt i barriär revet. 
Min värsta mardröm är att drunkna, så första stoppet kunde jag inte hoppa i, sjukt läskigt och crybaby som jag är nu mera igen, gick jag upp på båten o grina.  Andra stoppet så snorkla jag iallafall med privat guide.. och tredje stoppet kunde jag dyka, jag och sis fick egen guide då också, asnice.
Lite överskattat att dyka faktiskt,.. man gör ju inte så mycket mer än att bara kolla på fiskar, jag hittade för övrigt Nemo.. men min kamera gick ju sönder så inga bilder blev det... Bestämmer jag mig för o ta dykartcert så blir det nog på Bali eller i thailand där det är billigare...

Så nu om en timme ska vi ut på vårat första jobbpass, dela ut flyers och promota ett hostel i Port Douglas, känns sådär jag vill egentligen inte alls göra det. Men man får ju bo gratis iallafall, och här har vi gratis internet också.. så mer bloggande kanske det blir.

nu ska jag fortsätta slänga upp bilder på facebook så ni kan sluta tjura över att ja inte lägger upp några.
Jag saknar er där hemma, massor.

Skulle vilja lägga en bild här, men eftersom allt går supersegt så får de vänta.
Kolla facebook istället. finns en del nu.

Cairns uttalas cans

he he... lagom dåligt uppdaterande...
men jag har inte haft internet och inte släpar jag datorn till mcdonalds varje dag, inte för att jag är där varje dag... eller ? heh, nej men skämt åt sido...  Nu ska ni få höra...

Efter att jag var i surfers i ungefär två dagar bestämde vi oss för att fortsätta uppåt och vi kirra skjus med Enrique iglesias.. på riktigt... vårat stopp skulle vara Bundaberg, så påväg dit blev det en tältnatt i Noosa och därifrån på morgonen (efter att ha blivit väckt av en vakt som sa att vi skulle få $1000 böter om vi inte flytta oss inom 10 min kl var 7 på morgonen) sen när vi väl kom fram till bundaberg tog vi in på ett hostel som luktade kiss i korridorerna och hela stället höll seriöst på att falla ihop, men biligt vare, och vi hade hoppats på att dem kunde hjälpa oss med fruktplocksjobb, efter ett par dagar där och no luck what so ever, så fortsatte vi resan uppåt mot Airlie beach påväg dit stanna vi och campa in the middle of nowhere, det var mörkt och på morgonen upptäckte vi att vi tältat precis brevid en lake som hade varning för krokodiler! Men väl framme i Airlie så hitta vi vad vi trodde var de billigaste backpackerstället, och där lukta det KISS så jävla mycket, i sovrummet...  men vi stanna bara i 3-4 nätter ? (ingen tidsuppfattning alls nu mera) När vi var där var vi också med om en cyklon men överlevde den som tur var, inte så farligt som jag hade hoppats he he, men vi hade ingen ström den sista dagen och mobiltelefonerna fungerade inte...  Sen fortsatte resan uppåt och ett stopp till i nån liten stad innan vi äntligen anlänt i Cairns, här är det riktigt nice so far, och vi är ute och letar jobb för fullt. Bor på ett hostel som inte luktar illa och ikväll blir det fest all in !! Rom och cola står uppladdat sen igår, då vi hoppa alkoholen.

Nu vet ni lite mer och det kommer bilder... på facebook... om inte internet blir för segt eller datorn dör.
Sorry.
Men juste vill att ni ska veta mina bästa vänner att jag saknar er. Och ska jag vara ärlig så har jag haft tankar på att åka hem snart eller till sommarn, men det går till och från och just nu vill jag nog stanna året ut... men kom hit,, Sarah, Sara, My och Isabella ? Vart fan håller ni hus? Ni skulle ju komma hit!

har nog tänkt stanna i cairns minst 2 månader, och hoppas på att ha jobb så ja kan fixa cash, sen får vi se.. men ska försöka använda internet och datorn mera så jag håller er uppdaterade! :)

Massa kärlek.


surf in surfers paradise

Så har man på sin egna dator för första gången på typ en månad, och  jag minns knappt hur man använder detta tangentbord... men det kommer väl snart tillbaka...
Varit i surfers paradise i två dagar nu, trodde jag skulle få testa på att surfa här men nej, det blåste och regna satan igår och idag blåser det också... och strax ska vi åka vidare upp mot brisbane... surfers har inte gjort något vidare större intryck men so far so good, men byron bay ligger mig fortfarande varmast om hjärtat i australien.

Nu ska jag inte slösa tid på bloggen då det finns mycket o göra på internet och lite tid.

Hoppas ni mår bra där hemma och att snön kankse är påväg bort snart??
Jag har förresten äntligen lagt in bilder ifrån min kamera på datorn så tidsnog kommer det nog upp något på facebook.
hejdåå!

be good if not be carefull

Sa nu sitter jag och ska eventuellt boka en bussbiljett till surfers paradise.
Byron bay ar awesome och jag ska latt komma tillbaka men nu maste jag borja komma uppat och inte sluta med att bo under en bro eller liknande. Sa jag hor av mig nar jag landat dar, ca 1h bussresa.. om det nu blir med buss jag aker.

Cheers


forsokte nyss kolla upp bussresorna, faaaan det finns inga idag. What to do? lifta kanske.

trippin

Sa jag ar fortfarande i byron bay!
Vadret ar sadar, det vaxlar  men mest ar det regn tyvarr... vad fan hander med min branna nu ?

Men jag har det i stortsatt bra, aven om jag ibland inte alls har koll pa vad som hander!
Osakert pa nar vi aker vidare, Gabbi ar pa regnbagstemplet tills imorgon och sen far vi se da! Jag har kankse en dags jobb som vantar nagon dag, har inte sa mkt uppgifter om det an men hoppas pa att dem ringer.. orkar inte skriva hela historian har for jag har mindre an fem minuter kvar. Sa ska snart kila.


Vi hors. PUss