space is all we need.

Så är jag nu ensam i lägenheten tittar på vänner och surfar runt på internet.. he he.

Det slog mig idag.. jag måste klippa topparna.. det liksom är för slitna.. och jag hatar att klippa mig så sitter här med halvångest över det.. i-landsproblem men ändå.. får väl hoppas på att nån snäll kompis kan ha tid för det. Annars så blir det en lugn fredag imorgon jobbar jag 10-18 och sen får vi se, förhoppningsvis lyckas jag hålla en vit helg men man kan inte lova för mycket.

nej tråkigt inlägg.
snart ska jag sova.
godnatt

drawing pictures

Nu har jag inte bloggat på ett tag och här är varför : Jag har inte haft något internet hemma och när jag passat på att låna datorn av isabella så har jag inte haft någon direkt blogglust... jag vill ju egentligen bara skriva hur bra jag trivs och hur fint jag mår och hur kul är det att läsa varje dag?

Any how...
Jag mår bra, har ÄNTLIGEN (eller för 2 veckor sen) jobbat min sista dag på fugazi... shit jag blev så jäkla trött på det så jag orkade inte mer.. tur att jag får så många pass på maxbo där jag trivs som fisken i vattnet. Det blir långa dagar och denna vecka har vi haft olika kurser varje dag men det är kul man blir bättre och bättre på målningsavdelningen.. det är kul! Och jag skulle egentligen åkt på kurs vecka 41, 11-15okt själv i sandfjord( eller nått sånt på s) men där skulle jag vara själv, åka tåg två timmar själv sen bo på hotell själv eller ja sen är det ju en massa andra människor ifrån olika delar av norge som är där på kurs.. Jag som aldrig varit något geni i skolan och bakom skolbänken kände hur ångesten bara fylldes i hela mig... och sen jag fick reda på att jag skulle dit har det varit lite tungt... men jag har ju världens bästa chef tydligen så idag sa han att jag fick åka med Christina om jag ville det, så slapp jag vara där själv så kunde jag bara prata med henne om det var något norskord jag inte förstått eller så.. Så det känns så jävla awesome.. Shit vi kommer ha det asnice!

Och flyttat har jag nästan gjort också förresten, efter nästan 3 månader i ett rum utan säng med kläderna i resväska och ja hur mycket fattigare blire inte? Nu bor jag med katrin, och i nästa vecka får jag eget rum här med egen garderob och SÄNG, hur jävla skönt som helst. Så ja i vanlig ordning flyter livet på åt rätt håll.

btw shoppaholic har jag blivit också, mer än vanligt, har aldrig använd mitt bankkort så mycket som nu, så en del nya snygga kläder har jag införskaffat. Så nästa shoppingtur blire mobil och höst skor.

Sådär där har ni en redig uppdatering.
Gonatt.

that's alright cause I like the way it hurts

Så är man nu tillbaka i oslo, och det känns bra imorgon är jag tillbaka på jobbet och det ser jag bara fram emot :) hur skönt är det inte när man trivs så himla bra på sitt jobb? hur många längtar till sitt jobb liksom?

Sweda var bra.. vi tog fel väg på vägen dit så det tog lite extra lång tid.. men det gjorde inget kom fram på morgonen och då blev det stan och lite shopping med mamma, sen träffa jag på Amy också och det var nice... på kvällen blev det fest med syrran och hennes polare, och en kort utgång på nyköpingsfestdagar.  lördagen en kortis på stan också och träffa då på My:) Jag saknar mina nyköpingsbrudar, jag är hemma så korta vändor så jag hinner ju inte träffa alla :/ Nästa gång ska jag iaf ha en helkväll med brudarna, hoppas jag. Upptäckte förövrigt att jag gått ner 10kilo sen jag kom hem ifrån Aussie, hur bra är inte det då? heja heja. Storleken på nya jeansen är en jag inte haft på jag vet inte hur många år!

Kom iallafall tillbaka till oslo med:
2 par jeans
2 tröjor
tvål
deo
hudloation
smink av olika slag
parfym
rom
massa gamla kläder och ännu fler skor !!
ett par filmer och cd skivor

Jag flyttar hit mer och mer.. och det känns bara bra.
Nu ska jag sätta på en film och sen sova.


nya jeans, asdålig bild men what to do.

Eminem – Love The Way You Lie (länken kankse inte funkar men ni vet iaf vad låten heter så kan ni hitta den själva på spotyfi, den är bra)

what up

Nu har jag precis packat väskan.. och är taggad på sverige så tror faktiskt vi sätter oss i bilen och åker snart...köpa ett par st is kaffe så jag har påvägen så håller jag mig nog pigg en bit iallafall :)

Vi ses i sverige och ni andra vi ses på söndag back in norway!

Gonatt.

same mistake over and over and over and over again

Helt okej dag på jobbet:) Det mesta gick ganska bra trots att jag tog fem i fyran kunden som drog över tiden så jag slutade en kvart senare och missa bussen men det går ingen nöd på mig.

Drog till Isabella på sprell och köpte lite födelsedagspresenter till Ella som fyller fyra på Fredag :) Sen åkte jag ner på stan och mötte upp Mim så blev det en shoppingtur med henne och jag letade efter en present åt mor min, men fann bara tre saker åt mig själv tyvärr... vad ska jag nu ge min mor? Aja vi får se :)

Men dem säger people never change och I guess not, här sitter jag och väntar förgäves som vanligt.. jag vet ju att det blir såhär ändå går jag på allt och förbereder i onödan... waste of time kallar jag det. Ååååh får sån ångest över det bara.. kommer väl ett sms sen med texten 'förlåt jag råka somna'.. nu får det väl vara nog? Om jag ändå kunde vara bestämd och inte bli knäsvag direkt.. åh.  Ett riktigt jävla snack skulle jag vilja ha, få reda på vad fan det är frågan om och hur allt blir ? Jag är en svag människa ibland.. 


Så har jag dessutom glömt köpa frulle det suger.. mackor utan pålägg och vatten blir det väl till frukost då.. 
Imorgon jobb 10-20, men jag gillart, tråkigt bara att jag ställer upp och får inget tillbaka ? Tur att jag trivs på jobbet. 

Nu ska jag kolla på mighty boosh.  


enjoy

Shit, det är ju helt galet hur mycket jag trivs... trots att jag bor i ett litet rum på en madrass utan möbler jobbar i stortsett hela tiden och har alla mina kläder i resväskorna fortfarande..  Men jag mår!  Jag trivs som bara den på maxbo och det går bättre och bättre! Det enda jag skulle ändra på är väl hur det går på Fugazi, alltså själva jobbandet går ju bra men jag det tunga nattpassen tär på kroppen och huvet.. och jag är inte mycket för att städa efter stängning.. men augusti ut ska jag väl iallafall stå ut sen får jag se då hur det känns.

Nu sitter jag i min 'säng' och väntar på att Boberg ska komma förbi och färga håret på mig, kankse ser vi någon rulle också.. och sen ska jag försöka sova tidigt.. jag börjar ju klockan 8 imorgon och det betyder att jag måste gå upp senast halv sju. Men det är inga problem.. gillar ju mitt jobb som sagt!

Och återigen på Fredag åker jag mot Sweda och ska träffa alla som har tid/lust att träffa mig.. iallafall de jag hinner med på fredagen.. lite shopping vill jag försöka hinna med också och sen fira Ella som fyller 5 är ju självklart. Poolparty på lördag och jag är rätt taggad.. även om jag inte vet vilken outfith det blir till kvällen.. men det är väl ingen stress.  Juste sen hinna packa med en del varma kläder.. osäker på när jag hinner och får lust att åka hem igen så om det inte blir innan jul måste jag få med mig vinter dojorna och nån jacka eventuellt? Även om jag tror det är på tiden att köpa ny vinterjacka! Vi får se.

Nu ska jag fixa det sista innan bella ringer på.
L8er.

those days

Nu äntligen är jobbiga passen över och jag har en hel ledig söndag... eller ja nu är väl klockan snart fem och jag har väl egentligen inte tagit vara på dagen.. men jag har tvättat.

Igår var det fest, drack ett par öl uppe hos Bella och sen drog vi i vanlig ordning till fugazi. Men jag var nog hemma lagom till tre och somna jävligt fort.. det var skönt.. 

Jag har heller inga roligt att skriva.. så nu ska jag gå till isabella och sen får vi väl se vad vi hittar på... hon vill ju inte planera på en sunday...

sweeda på freeda