God gave me the sunshine

ytterligare en dag har gått, och det blev stranden idag igen efter att vi städat vårat rum och packat upp kläderna! Ikväll blev det dock lugnt också för aah vi har ju ett fler tal helger framöver så känns som det är bäst o börja slösa festpengar när man har ett jobb och en inkomst!

Så vi skulle laga egen mat ikväll för första gången, och vad händer då? Jo BRANDALARMET GÅR IGÅNG, kul hur stänger man av det liksom? Ingen hemma heller, katastrof. Men sen blev det tyst iaf så det var ju skönt. Nu har vi kollat på idol lite grann dock går det ju inte o se hela program vilket suger big time!! Så om nån vill spela in det hemma så vore det snällt:)  Läste dock att erik var en av dem som vill duellera, vad va grejen med det? Han är ju bäst utan tvekan! Damn it! Även om jag inte gillade hans låt val  My life would suck without you, men andra låtvalet var bra! Aja, tur att det var Reza som åkte, nu bara bra kvar!

Nej nu ska vi sätta igång en film och sen sova, troligtvis stranden imorgon också! Nya bilder på rummet finns på facebook!
Sleep tight.

inför stranden, sen hur bra bilden är kan ju diskuteras.

Kommentarer
Postat av: Anonym

hallåå vad jag längtar till dig!!

2009-11-21 @ 18:15:19
Postat av: Sarah

från SP alltså

2009-11-21 @ 18:16:01

Här kan du kommentera inlägget:

Du kallar dig själv:
Kom ihåg mig?

E-postadress (bara jag som ser den):

Din hemsida/blogg:

Nu får du skriva något jäkligt bra:

Trackback