En smak av det goda livet, and I like it.

var klockan strax två och här sitter jag uppe själv på en lördagsnatt, ingen utgång blev det heller, men jag har haft det bra, en säsong av scrubs och original filmen Sweeney Todd den var bra men trodde den skulle vara snäppet bättre måste erkänna att den nya musikalversionen med Johnny Depp var bra mycket bättre.

Hur som helst tänkte jag inte sätta mig och skriva ett helt inlägg om min lördagskväll.
För ett par dagar sen satte jag mig ner och skrev ett långt inlägg om mitt nya liv, eller nya och nya men livet från och med studenten och långt blev det, men på något sätt så lyckades jag radera alltihop innan jag han trycka på publicera så nu ska jag försöka skriva ett igen, men denna gång tar jag hjälp av det fina programmet Microsoft word.

Så låt mig spola tillbaka tiden sådär ca 3 veckor.


Fredagen den 13 juni 2008- japp säger som så många andra lyckliga studenter, den bästa dagen i mitt liv, hittills i alla fall. Allt från champagnefrukosten till att somna gott i Stefans soffa, hela morgonen/dagen/natten var precis så bra som den borde varit. Hel nöjd, och jag skulle nu kunna göra om den dagen om och om och om och om.... igen !


S
öndagen den 15 juni 2008- var det dags för den fina och från min sida efterlängtade balen, jag menar jag köpte min klänning sommarlovet mellan ettan och tvåan, det här såg jag fram emot, och med en trevlig baldejt och massa fint uppklädda människor blev kvällen helt lyckad också, dans och maten var faktiskt god !


Ja det var en kanon bra helg och det tog inte slut där, jag tillsammans med fem tjejer till skulle till Grekland för att göra det osäkert på clubarna i Zakynthos !

Tisdagen den 17 juni 2008- allt började med frukost på Arlanda klockan halv fem ungefär . Vi landar mitt på dagen och lägger oss och steeker vid poolen direkt. Till kvällen gick vi och åt och sen hem för att förfesta, och alla var så sjukt taggade, vi träffar tre otroligt snälla killar från Sverige på hotellet, Fredrik, Adam & Simon, vi drog med dem ut också och började utgången med två tequila shots.
Och så fortsatte veckan, mycket dans(speciellt på bardiskarna), mycket alkohol och massa sol och bad såklart. Veckan var en av de skönaste veckorna någonsin fina vänner och charmiga bartenders, och resan slutade så bra hela sista dagen var perfekt ända tills det där hejdå. Men jag överlever och har nu mera en kontakt i London. (för jag ville inte mer? Men jag skulle gärna äta den där frukosten med han igen) Jag skulle kunna sitta och skriva hela veckan dag för dag, men den energin har jag inte strax innan två på natten. Men det som måste noteras är har man engång levt såhär så kan man inte sluta, jag ska resa runt och bara bo där det är varmt.. en smak av det goda livet...


Vi återvände till ett då kallt Sverige och dagarna har rullat på som vanligt, hälsat på de tre grabbarna i sthlm har jag hunnit med, vilket jag ger mig själv en eloge för att jag faktist fortfarande har tid för. Min kära syster har varit hemma i en vecka också dock åker hon hem imorgon. Och igår var festade jag för första gången sen hemkomsten från värmen.  Min andra syster och mor befinner sig på andra sidan jorden och får träffa våran kära släkt som blir mer o mer saknad för varje dag. Två veckor kvar på min "semester" och sen är det tjobb som står på schemat ändra fram till början på september.


Och inte för att glömma så drar jag den 13 sep till spanien i två veckor för att där utbilda mig till bartender. Blir dock jag själv som åker men det överlever jag nog och hoppas på nya vänner och kontakter där, juste med lite tur får jag eventuellt med mig Henric dit. Återstår att se. Och efter dem två veckorna så väntar hela världen !


Men ja mitt liv leker och hela min värld snurrar men jag kan som sagt inte göra annat än att njuta, det är nu livet börjat och so far so good !

Nu är det säng dags, och nya tag för morgondagen, en trip till arlanda och tillbaka är det som väntar.
Sleep tight.
                         Miss M

And I still keep thinking about him...